Paradīze vai elle? Saderību tabula, kas atklāj ar kurām zodiaka zīmēm tev vajadzētu veidot attiecības

 

Noskaidro, ar kuras zodiaka zīmes pārstāvjiem tavas attiecības ir pielīdzināmas paradīzei, bet kuras – ellei!

Kā tabulā redzams, ir saskatāmi dažādi simboli. Katram no tiem ir sava nozīme, kas paskaidro – vai tev ar šo zīmi būtu ieteicams veidot attiecības, vai tomēr labāk no tās turēties pa gabalu.

Lūk, skaidrojums:

Jūs pēc dabas esat ļoti līdzīgi. Iespējamas zināmas problēmas. Attiecībās ar šo cilvēku tu ļoti bieži saskatīsi pats sevi, kas nav nemaz tik slikti, jo tu spēsi iemācīties atpazīt arī savas vājības un mēģināt tās mainīt. Šīs attiecības ir labas, tomēr pie tām daudz jāstrādā, lai tās būtu ilgstošas un stabilas. Nepieciešams piestrādāt pie komunikācijas savā starpā. Attiecības var neizdoties pat muļķīgu pārpratumu dēļ..

Pāris, kuram nav ne vainas. Daudzi pat teiktu, ka šie cilvēki ir kā cimds ar roku – ja viens ir mazliet trakāks, tad otrs ir mierīgāks. Ir zināms balanss un harmonija. Bet arī pie šīm attiecībām nedaudz jāpiestrādā, lai tās būtu ideālas.

Astroloģiski lieliskas savienības, attiecības, kurās var tikai un vienīgi iemācīties un pilnveidoties. Piemērots partneris pirmajām attiecībām.

Šīs zodiaka zīmes pārstāvis ir tev gluži kā radīts! Jūs domājat līdzīgi, reizēm pat uzvedaties līdzīgi. Pat tad, ja kopā esat neilgu laiku, liekas, ka kopā ir pagājuši jau vairāki gadi. Nav noslēpums, ka arī jums iespējamas problēmas, bet, ņemot vērā lielisko saderību, jūs visām nedienām un likstām lieliski spējat tikt pāri! Arī cilvēki no malas par jūsu savienību varētu teikt tikai to pašu labāko – īsts paraugpāris!

Jūs astroloģiski esat visai pretēji, bet, kā mēdz teikt – pretpoli pievelkas! Ir kas tāds, kas tevi ļoti piesaista tavā patnerī. Visai maģiska savienība, kura var izpausties kā īsta paradīze, bet, pie nepareizajiem apstākļiem, tā var būt visīstākā elle. Būtībā katram ir jāizmēģina attiecības ar savas pretējās zīmes pārstāvi, lai saprastu, ko viņš īsti no tām vēlas… un varbūt, ka tas ir tieši tas, kas jau sen gaidīts!

Visai slikta savienība. Astrologi jums neiesaka veidot attiecības ar šīs zīmes pārstāvi, ja pats esat izteikts savas zodiaka zīmes pārstāvis. Liela raksturu nesaderība. Šīs attiecības izdodas ļoti retos gadījumos, pie nosacījuma, ka planētu stāvoklis dzimšanas brīdī abiem ir bijis par labvēlīgu šādu attiecību veidošanai.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru