4 Zodiaka zīmes, kuras izskatās nejaukas, taču tādas nemaz nav!

Izskats var būt maldinošs..

Auns

Meitene-Auns vienmēr steidzas. Viņai knapi izdodas apstāties un atskatīties atpakaļ. Lūk, kāpēc viņai ir ārkārtīgi nejauks skats.

Viņa pārāk nopietni attiecas pret dzīvi, lai staigātu ar laimīgu sejas izteiksmi.

Meitene-Auns patiesībā ir ļoti nepacietīgi, un vienmēr izskatās tā, it kā viņa steigtos. Nevienam nepietiks drosmes viņu apstādināt uz ielas, jo viņa noteikti nelīdzinās būtnei, kurai būtu laiks jums.

Dvīņi

Dvīņiem ir biežas garastāvokļa maiņas, vienā brīdī viņa ir ārkārtīgi nopietna, bet pēc minūtes domīga, vai sapīkusi, un izskatās absolūti nepieejama. Viņa nepievērš pilnīgi nekādu uzmanību sev apkārt esošajiem cilvēkiem.

Dažreiz Dvīņi vienkārši vēlas pabūt VIENI, un nekas par to neliecina labāk kā viņu seja. Viņa vienkārši ir godīga pret jums, nesakot ne vārda.

Mežāzis

Mežāzis uz cilvēkiem iedarbojas biedējoši. Viņa reti izskatās esam laimīga, lai nomierinātu pārējos.

Kad viņa ir skumja, sabēdājusies vai vienkārši kaprīza, viņas seja iegūst izteiksmi: “NENĀC MAN KLĀT”. Un tādos brīžos lūgt viņu pasmaidīt, ja jūs neesat no viņai tuvāko cilvēku loka, tas radīs nopietnas sekas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs savu draugu lokā ir salds un draudzīgs, bet, kad viņa ir viena, un nodarbojas ar savām lietām, visbiežāk viņa neapzināti uzliek sev “maitas seju”.

Kad viņa ir nogurusi vai arī viņai nav noskaņojuma nodarboties ar cilvēkiem, viņas seja izskatīsies nelaimīga. Tomēr tajā nav nekas briesmīgs – viņai vienkārši trūkst enerģijas, lai izskatītos superlaimīga. Viņa ir draudzīgs un smaidīgs cilvēks, kas ir ārkārtīgā pretrunā tam, ar ko viņai ir ērti. Rezultātā viņa izskatās absolūti nepieejama.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru