5 frāzes, kuras nekad nedrīksti teikt savai mīļotajai!

tumblr_m6b9euNYUK1ryf5o3o1_1280

Dažas zelta frāzes spēj izglābt tevi teju ikvienā situācijā. Bet ir frāzes, kas spēj ikvienu situāciju sabojāt pavisam.

1.“Nav jau tik traki!”

Vienalga – vai tas būtu bijis nejauks komentārs no kolēģa, kas sāpinājis viņu, vai kāds nejaucenis, kas uztaurējis un nolamājis viņu uz ceļa – viņai tas ir svarīgi! Necenties situāciju padarīt nesvarīgu. Atbalsti viņu un centies saprast. Pat sīkumi spēj viņu apbēdināt, un tad esi nepieciešams tu – drosmīgais, saprotošais un mīlošais puisis, kas samīļos viņu un teiks, ka būs labi.

 2.“Tiešām domā, ka tā ir laba ideja?”

Atceries, tu esi viena no viņas labajām idejām. Iespējams, ka tu ne vienmēr uztver visu “bildi” un ar savām šaubām spēj izsaukt viņā negativitāti. Nenoniecini viņas idejas. Atbalsti viņas lēmumus un spriedumu. Ja nu tu tomēr izjūti nepieciešamību izteikt kritiku, dari to konstruktīvi.

3. “Tava māte, draudzene, māsa ir traka!”

Tev šis komentārs var pasprukt, kad viņa tev stāsta kādu patiesu stāstu par vienu no šīm dāmām. Tu to vari pat nedomāt kā aizvainojumu, bet viņa to var uztvert ļoti negatīvi. Turklāt šīs personas ir viņai tuvākie cilvēki, ja neskaita tevi. Un viņa viņas mīl! Tāpēc esi iejūtīgs un apdomīgs savos izteicienos. Kā tu justos, ja viņa nosauktu tavu māti par trauku?

 4.“Kāpēc gan tu vienkārši (nedarīji to un to)?”

Smaga diena tavai dāmai. Viņai darbā bijusi sarežģīta situācija ar priekšnieku, ko viņa ir atrisinājusi savā veidā. Ja tu saki “Kāpēc gan tu (nedarīji tā un tā)?”, tu liec viņai justies slikti divu iemeslu dēļ. Pirmkārt, tas sūta ziņu, ka tu neuzticies viņas spriedumam. Otrkāt, tu sevi nostādi augstāk par viņu, liekot domāt, ka tu situāciju būtu varējis atrisināt labāk par viņu.

5.“Nomierinies.”

Ak nē! Daudzi vīrieši sievietēm saka “Nomierinies!”. Un, ja jau tā dara daudzi, kas gan tajā var būt nepareizs? Tieši tas, ka šis teiciens veicina pretēju efektu. Tas neliek nomierināties, tas tikai sadusmo. Nepamodini pūķi!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru