5 interesanti un patiesi punkti par ŪDENSVĪRU

 

1. Viņi ir sabiedriski

Šajā zīmē dzimušajiem pilnīgi noteikti patīk atrasties starp cilvēkiem. Viņi ļoti ātri iegūst draugus un paziņas, taču dvēseles dziļumos Ūdensvīri vienmēr jūtas vientuļi. Viņu interese par apkārtējiem (tāpat kā par pašu dzīvi) ir vairāk zinātniski – teorētiska rakstura. Apgūt jaunas lietas ir daudz interesantāk, nekā likt lietā pūles, lai mainītu kādu konkrētu situāciju.

2. Attiecības ar Ūdensvīru nekad nebūs garlaicīgas

Ar Ūdensvīru šķiet vienkārši veidot attiecības, tiesa, to sākums vairāk izskatīsies pēc draudzības. Šiem cilvēkiem patīk daudzveidība, tieši tādēļ centies padomāt par jaunām un interesantām lietām – varbūt pat trakām. Esi spējīgs pielāgoties, jo viņi savus plānus var mainīt minūtes laikā. Nesūdzies un nenopel, esi priecīgs un pozitīvs. Tas ir daudz pievilcīgāk. Izbaudi mirkli tieši tāpat kā tu darītu draugu lokā!

3. Tiekšanās pēc jaunām zināšanām un prasmēm

Ūdensvīrs ir Gaisa stihijas zīme, tāpēc viņam vienmēr ir vajadzīgs kaut kas prāta nodarbināšanai. Būt Ūdensvīram nozīmē nepārtraukti interesēties par to, kā viss strādā, tāpēc Tavas intereses ir tik dažādas (un dīvainas). Neļauj citiem Tevi nosodīt un likt domāt, ka Tava zinātkāre ir bezjēdzīga, jo patiesībā tā padara Tevi gudrāku.

4.  Ūdensvīrs ir dumpinieks

Ūdensvīra dumpinieciskums mīlestībā atspoguļojas partnera izvēlē. Viņš izvēlas otro pusīti, kura ir potenciāls “šoka faktors”, tādu, kura spēj rīkoties un aizstāvēt savu viedokli arī publiski, tas ir svarīgāk pat par brīvību attiecību ietvaros. Ūdensvīram patīk viss, kas sašūpo viņa laivu – viņš ir gatavs progresēt un attīstīties.

Ūdensvīrs ir gatavs izzināt mīlestības robežas, viņam nav bail eksperimentēt un nonākt pie saviem secinājumiem.

5. Viņš ir gatavs visu ziedot mīlestības vārdā

Ūdensvīrs mīļotā cilvēka labad ir gatavs upurēt teju visu, viņš ziedos savu reputāciju, lai parādītu pasaulei, ka patiesa mīlestība nav mirusi un tai nav jābūt rutīnas pilnai. negatīvi ir vienīgi tas, ka Ūdensvīra eksperimentāla daba liek viņu attieksmei pret partneriem šķist bezpersoniskai.

Ūdensvīra zīmē dzimušās sievietes vēlās justies unikālas, tādēļ viņas bieži veido unikālas frizūras vai krāso matus alternatīvās krāsās un ģērbjas visnotaļ uzkrītoši. Toties Ūdensvīra zīmē dzimušie vīrieši izvēlas unikālas un interesantas dzīvesbiedres. Viņiem patīk pasaules “dīvaiņi”.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru