5 interesanti un patiesi punkti par ZIVĪM

1. Zivis alkst pēc miera un harmonijas

Zivis prot sargāt savu mieru, neļaujot kaut satraukumiem un pārdzīvojumiem izpostīt viņu dvēseles līdzsvaru. Pat vismazsvarīgākos lēmumus Zivis pieņem ļoti ilgi. Tas gan nenotiek tāpēc, ka viņas visu ļoti apdomātu, bet gan tāpēc, ka viņām uz kaut ko konkrētu ir ļoti grūti koncentrēties. Šie cilvēki dod priekšroku savai intuīcijai un tic likteņa zīmēm.

2. Zivis var būt nedaudz laiskas

Zivju dabā ir celties no gultas krietni pēc pusdienas laika, ja vien iespējams – un noteikti arī brīvdienās. Zivīm patīk pavadīt vakarus uz dīvāna ar gardām uzkodām un romantiskām filmām; labāk nekā doties uz klubu.

3. Zivis nebaidās aiziet, ja izturēsies nepareizi

Viņš neinteresējas par dzīves negatīvo pusi un ir gatavs aiziet no toksiskām attiecībām vai draudzības. Viņš vienkārši nesaprot, kā citi var paciest mūžīgu drāmu savā dzīvē, kad draugi vai partneri pastāvīgi nodod vai neizturas ar cieņu.

4. Zivis vienmēr vēlas pamēģināt kaut ko jaunu

Zivis nemitīgi meklē jaunu pieredzi un labprāt to dara kopā ar mīļoto cilvēku, tāpēc visveiksmīgākās attiecības Zivīm var būt ar kādu, kas ir gatavs trakām idejām. Ja Zivis jūtas ierobežotas, tad, visticamāk, atklās savu impulsīvo dabu un izmantos katru izdevību, lai kaut ko mainītu.

5. Zivis ir pārāk jūtīgas

Vārdi viņas var ļoti sāpināt, un varbūt tas arī ir iemesls, kāpēc Zivis reizēm ir nerunīgas. Runājot ar Zivīm, ir jābūt īpaši piesardzīgam, kā arī patiesam attiecībā uz savām sajūtām, jo Zivis jūt arī citu emocijas. Ja Tevi nomāc stress, tad Zivis pavisam noteikti to sajutīs!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru