5 lietas, kuras vīrietis darīs tikai savas mīļotās sievietes dēļ

1. Viņš tiešām Tevī klausās.

Kad cilvēks Tev nav vienaldzīgs, Tev svarīgs ir katrs viņa izteiktais vārds. Tu rēķinies ar viņa viedokli un padomu, interesējies par viņu, un tas jo īpaši attiecas tieši uz vīriešiem. Tu saproti, ka viņš Tevi mīl, jo uzticas Tev tik daudz, lai lūgtu Tev palīdzību un padomu, kas savā ziņā parāda vīrieša vājumu, ko viņš noteikti neatklās sievietei, kas viņam ir tikai izprieca vai nenozīmē pietiekami daudz!

2. Viņš ar Tevi visu apspriedīs un diskutēs.

Ja Jums nav svarīgs rezultāts, tad taču Jūs nemēdzat mesties karstā diskusiju cīņā, vai ne?! Ja vīrietim tiešām ļoti vēlas atrisināt kādu jautājumu un viņš Jūs mīl, tad viņš noteikti vēlēsies to apspriest ar Jums un diskusiju ceļā atrast vislabāko risinājumu.

3. Viņš būs gatavs mainīt savas domas.

Pat visietiepīgākais vīrietis būs gatavs mainīt domas tās sievietes dēļ, kuru mīl, jo viņš ciena viņas domas un tās viņam ir svarīgas. Viņš vēlēsies atrast kompromisu un darīs to ar prieku!

4. Viņš vienmēr cīnīsies par Tevi.

Viņš to darīs ne tikai, lai apmierinātu savu vīrieša ego, bet arī tāpēc, ka viņš zina, ka tādu kā Tu viņš, iespējams, nekad vairs neatradīs, tāpēc viņš noteikti nevēlēsies Tevi zaudēt un būs gatavs cīnīties!

5. Viņš darīs visu Tevis dēļ.

Viņš tevi atbalstīs, izklaidēsies kopā ar Tevi un dalīsies savos sapņos, jo viņš visu savu atlikušo dzīvi vēlas pavadīt ar Tevi un piedzīvot visu, ko Jums abiem liktenis ir sagatavojis!

 

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru