5 pārtikas produkti, kas nogalina tavu seksuālo apetīti

sex_lies

Ir ēdieni, kas zināmi kā afrodīziaki – seksuālo apetīti stimulējoši.

Bet vai tu zināji arī par tādiem anti-afrodīziakiem? Šajā rakstā iekļauti pieci no tiem.

1.Kafija.

Pirms tu sāc krist panikā, tase kafijas, kas uzņemta rīta stundās, var tikt metabolizēta aptuveni sešu stundu laikā. Bet uzmanība šeit jāpievērš tiem, kas sevi sauc par pēcpusdienas kafijas dzērājiem, jo kafija, kas dzerta šajā laikā, var samazināt tavu kāri pēc seksa visa vakara garumā, īpaši, ja tu esi jūtīgs pret kofeīnu. Kofeīns palielina uztraukuma sajūtu, kas var liegt tev „nokļūšanu” attiecīgajā garastāvoklī.

2.Zivis un jūras veltes.

Merkūrija un toksīnu daļiņas jūras veltēs var radīt nelielu haosu tavā endokrīnajā sistēmā, nomācot hormonus, kas atbildīgi par seksuālo funkciju regulēšanu. Lai izvairītos no tā, ēd jūras veltes, kas atrodas „jūras velšu hierarhijas” priekšgalā, piemēram, lasi, austeres vai garneles. Izvairies no lielajām zivīm kā haizivīm, tunča, zobenzivs un citām.

3.Pārstrādāti ogļhidrāti.

Tieši vīriešiem šis ir viens no ietekmējošākajiem faktoriem. Pārstrādāti ogļhidrāti ne tikai var palielināt risku pieņemties svarā, bet arī pazemināt testosterona līmeni. Testosterons vīriešiem ne tikai regulē seksuālo aktivitāti, bet arī stiprina kaulus un regulē ķermeņa masas pieaugumu, zudumu.

4.Mentols.

Kaut arī mentols ir zināms kā lielisks līdzeklis pret dažādām veselības kaitēm un kā mutes veselības uzlabotājs, tam piemīt arī negatīvās īpašības. Tieši saistīti ar seksualitāti: mentols spēj samazināt libido, kas rezultējas pazeminātā seksualitātē.

5.Alkohols.

Kaut viena vai divas glāzes vīna var tev likt justies brīvāk, tajā pašā laikā tās var kļūt par apgrūtinājumu seksuālajā jomā. Alkohols spēj dehidrēt cilvēka organismu. Sievietēm tas izpaužas kā nepatīkama, sausa sajūta un grūtības sasniegt orgasmu, bet vīrieši kā erekcijas disfunkcija. Ja nu tu plāno doties ārpus mājas uz dažiem dzērieniem, bet pēc tā vēl plāno ballīti mājās zem palagiem, piemērotākais dzēriens tev būs glāze ūdens.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru