5 pazīmes, ka tavs partneris tevi neciena un nenovērtē

Mīļotais cilvēks pat necenšas būt jauks

Ar mīlestību un cieņu pat visgrūtāk paužamā patiesība tiks pasniegta laipni. Ja tavs mīļotais cilvēks nepiepūlas, lai atbalstītu tevi, tad šī rīcība atspoguļo viņa patieso mīlestību. Ja kāds patiesi mīl kādu citu, viņš/-a cenšas ieguldīt pūles, lai liktu otram justies lieliski un attiecas pret šo cilvēku ar iejūtību.

Draugu un/vai ģimenes necienīšana

Citiem cilvēkiem tavā dzīvē ir īpaša loma vai arī viņi ir tavi ģimenes locekļi. Šie cilvēki ir tavas dzīves pamats un atbalsts. Mīļotajam cilvēkam vajadzētu iemācīties integrēties viņu vidū, jo šie cilvēki ir tava dzīve. Viņam/-ai nav jākļūst par šo cilvēku labāko draugu, bet pret viņiem vērsta necieņa ir arī necieņa pret tevi.

Izturēšanās kritiski un pastāvīga tiesāšana

Nekas nav gana labs un viņš/-a nenovērtē pat tavus centienus. Pastāvīgi tiek celtas gaismā kļūdas, nepilnības, nekas netiek piedots un aizmirsts. Šāda rīcība ir pilnīgi pretēja tai, kādai vajadzētu attieksmei auglīgās ilgstošās attiecībās. Var dusmoties par kļūdām, jo ikvienam tās gadā pieļaut, var aizrādīt par to, ko var uzlabot, bet nedrīkst nopelt.

Atteikšanās uzklausīt

Kad tu runā, vai otra pusīte klausās tajā, ko saki? Vai viņš/-a iesaistās sarunā un pastāsta par savām domām un dalās ar viedokli? Vai viņš/-a vienkārši gaida, kad saruna būs galā, lai varētu darīt ko citu, kas šķiet interesantāks. Atklātība un savu domu paušana ir viena no lielākajām dāvanām, kādu vien varam dot. Pastāvīga attiekšanās no tā nešaubīgi nozīmē, ka tevi neciena un patiesi nemīl.

 Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru