5 rakstura īpašības, ko sievietes meklē vīriešos! Piekrīti?

  1. Patiesums.

Viņš nebaidās pateikt kā ir un kas ir. Sākotnēji ir pat mazliet sarežģīti sadzīvot ar šāda rakstura cilvēku, jo diendienā esam pieraduši dzīvot pasīvi-agresīvā pasaulē, kurā bieži vien dzirdam „Ir ok”, „Normāli” vai „Labi”, kad patiesā atbilde uz jautājumu būtu daudz emocionālāka un plašāka. Patiess un tieši atklāts vīrietis ļauj sievietei saprast viņas vājības un patiesās vēlmes. Šī īpašība bieži vien saistāma arī ar skarbu mīlestību, jo, ja esam pieraduši dzirdēt to, ko gribam, ir grūti pierast pie jaunā attiecību modeļa. Bet tas ir tā vērts. Turklāt paši apzināmies, ka šādi cilvēki mums ir vajadzīgi visvairāk.

  1. Spēja pasmieties pašam par sevi.

Dzīve var būt sarežģīta, un tā kļūst vēl jo sarežģītāka, ja tu to uztver pārāk nopietni. Tādēļ ir svarīgi iet pa savu dzīvi ar kādu, kas spēj par sevi pasmieties pat tad, kas šķiet, pasaule tūlīt sabruks. Kāpēc? Jo dzīve ir labāka, kad tā netiek uztverta pārāk nopietni.

  1. Spēja sniegt laiku.

Tā ir klišeja, ka viss, ko sievietes vēlās no vīrieša saņemt ir ziedi, šokolāde un dārgas dāvanas. Vīrieši, kas ir gatavi dot savu laiku, ne tikai naudu, ir retums. Vīrietis, kas ir gatavs pavadīt ar tevi stundas un dienas ir vērtīgāks par to, kurš tev nopirks dārgu somiņu, bet pats pat neieradīsies pie tevis. Jā, nauda ir svarīga, bet tā nespēj nodrošināt emocionālo pieķeršanos un tuvību. Vīrs, kas novērtē skaistas atmiņas pāri dārgām precēm, ir zelts!

  1. Līdzjūtība.

Viena no spēcīgākajām emocijām ir empātija – spēja izjust citu cilvēku emocijas, līdz-pārdzīvot grūtos un labos brīžos. Vīrietis, kas saprot skumjas un prieku, ir skaists savā dvēselē. Viņš allaž cenšas iejusties citu ādā, lai sajustu pasauli patiesāku un dižāku.

  1. Spēja mācīties pašam no savām un citu kļūdām.

Cilvēki nav perfekti – tie pieļauj vairāk kļūdas, nekā gribētos atzīt. Atzīstot to, varam apjaust, ka labākā rakstura īpašība, kas vīrietim var piemist, ir spēja pašam atzīt savas kļūdas, kā arī mācīšanās no tām. Spēja atzīt savas kļūdas ir augstu vērtējama, jo tā ļauj attīstīties, lai kļūtu par labāku cilvēku.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru