5 veidi, kādos šodien vari dalīties mīlestībā ar saviem mīļajiem

1.Uzaicini draugu uz vakara skrējienu, vingrošanu vai jogas treniņu. Vienalga, vai tas būt draugs vai mīļotais, nekas nesatuvina tik ļoti, kā ar endorfīniem pildīta – pēc sporta – eiforija! Tu attapsies, mīlot šo personu vēl spēcīgāk, nekā pirms tam.

2.Dodies „atmiņu ceļojumā”. Dalīta pagātne, pieredze un emocijas kopā satur arī tos draugus, kas veselu mūžību nav tikušies personā. Tādēļ ierocies albumos, telefona attēlu vēsturē vai virtuālajās galerijās un nosūti dažas no, tavuprāt, lieliskākajām fotogrāfijām draugiem vai ģimenei, piebilstot: „Vai atceries šo brīnišķīgo dienu?”

3.Pasaki kaut ko iedvesmojošu mīlošu un pat neprātīgi intīmu – un pasaki to skaļi! Piemēram, ja tavs mīļotais vai mīļotā ir saģērbies jaunās drēbēs, pasaki: „Ooo! Tu izskaties tik labi tajā!”. Kad tavs mīļotais vai mīļotā izdara kaut ko labu, atzīsti: „Kā gan es ieguvu tik lielisku personu, kā tevi?”. Vai tad, kad tavs bērns paveic ko jauku, uzslavē viņu: „Es atkal un atkal apbrīnoju to, cik gudrs tu esi!”. Daži jauki vārdi, pozitīvas frāzes patiešām var uzlabot kāda cilvēka dienu. Turklāt, tas dod tev iemeslu būt flirtējošam vai azartiskam, kas visbiežāk ir jautri.

4.Ja tev ir laiks, uzraksti kartiņu vai pastkarti. Un te seko pats labākais: nosūti to! Jauks papildinājums informāciju tehnoloģiju laikmetā ir ar roku aptaustāma ziņa. Turklāt, saņēmējs noteikti gūs pozitīvu pārsteiguma sajūtu, jo reti kad mēs saņemam personificētas vēstules pasta kastītē. Tavai ziņai nav jābūt esejai. Tās var būt vien dažas rindiņas. Pirms pāris gadiem man bija uznākusi „vēstuļu rakstīšanas atkarība” – katru dienu nedēļas garumā, es nosūtīju vēstules saviem draugiem un vecākiem. Un laimīgā kārtā saņēmu vēstules no viņiem arī atpakaļ. Šodien es tās turu uz grāmatu plaukta un katru reizi, kad paskatos uz tām, sajūtu prieku sevī. Pat sava veida lepnumu. Tici man, šāds process radīs prieku arī tevī

5.Kad viss apkārt brūk un tavas idejas ir beigušās, nosūti ziedus. Pievieno tiem iedvesmojošu ziņu, piemēram, „Tu esi lielisks!”, „Tu man pietrūksti tik ļoti!”, „Tu sašūpini manu pasauli uz labu…”. Šeit atkal tev nav jāizvēršas savas emocijas esejā – pietiks ar mazu zīmīti.

.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru