5 zodiaka zīmes, kura daiļā dzimuma pārstāves īstas DIEVIETES

Šīs sievietes noteikti nevar sūdzēties par pretējā dzimuma uzmanības trūkumu.

Noskaidro, vai arī tu esi šo zodiaka zīmju vidū!

AUNS

Viņa ir bezbailīga – nebaidās darīt to, ko citi pat neiedomātos darīt! Lai viņu iekarotu, vīrietim sākumā ir jāparāda sevi no vislabākās puses un tas, cik lielisks viņš patiesībā ir. Tad jāparāda sava interese tieši pret viņu, jo Aunu sievietei nav laika muļķīgām patīk-nepatīk spēlītēm. Neskatoties uz to, ka viņa ir grūti iekarojama, tas noteikti ir to vērts. Viņa mīl piedzīvojumus, tāpēc ar šādu sievieti tev nekad nebūtu garlaicīgi. Ja kādu mīl, tad stipri un bezbailīgi, tomēr jāatceras, ka viņai ir nepieciešama sava privātā telpa un laiks vientulībā.

Lasi arī: Horoskops sievietēm: ar ko īpaša ir katras zodiaka zīmes pārstāve?

Dumja viņa pavisam noteikti nav, un savu mērķu sasniegšanai ir gatava ziedot ļoti daudz. Mīlot neatkarīgu dzīvesveidu, Aunu sievietes nereti izvēlas nesēdēt vīrietim uz kakla, bet gan veidot pašas savu karjeru.

VĒZIS

Maigā un jutekliskā Vēžu sieviete augstu vērtē gan romantiskas attiecības, gan ģimenes dzīvi – pret šīm lietām attiecas ļoti nopietni. Kaut arī rada visai maigas un nesasniedzamas sievietes tēlu, viņa spēj būt patiesi kaislīga un traka. Tomēr par to uzzināt nākas tikai laimīgākajiem vīriešiem, kuri šādas sievietes ir spējuši savaldzināt. Ikviens, kas ar viņu dosies vienu ceļu, būs ļoti laimīgs, jo viņa par saviem mīļajiem vienmēr parūpējas un vienmēr ir gādīga. Taču viņas maigumu izjūt tikai liktenīgie.

Lasi vēl: 7 iemesli, kāpēc mīlēt katru Zodiaka zīmi

LAUVA

Šī sieviete savu nostāju dažādos jautājumos patiešām nebaidās paust, turklāt viņu neuztrauc apkārtējo viedoklis. Par spīti viņas egocentriskajai daba, viņa ļoti labi saprotas ar dažādiem cilvēkiem un ātri vien pielāgojas jaunai videi un apstākļiem. Viņas apmuļķošanai nepieciešamas patiesi labas manipulatora spējas, jo kura katra vīrieša izliktajos slazdos neiekrīt. Lauvas zvaigznājā dzimušās sievietes ir romantiskas un nebaidās partnerim sniegt visu, kas viņai pieder. Dāsna un mīloša būtne.

JAUNAVA

Viņai ir ļoti augsti standarti, un, ja vīrietis tiem neatbilst, tad ar viņu nemaz nepinas. Neatkarīga un aizņemta ir Jaunavas zvaigznājā dzimusī sieviete, neskatoties uz viņas aizpildīto dienas grafiku, viņa vienmēr spēj atrast laiku tiem, kuri viņai ir patiesi dārgi. Valdzinoša, ar savu skatienu spēs apburt jebkuru sevis noskatīto vīrieti. Viņai patīk kopti un inteliģenti vīrieši, kas nespēlē stulbas spēlītes, jo viņai vienkārši kam tādam nav laika. Jaunavas ir ļoti sievišķīgas, taču tai pat laikā apveltītas ar labām analizēšanas spējām, kas viņām liedz vēlmi ļauties nekontrolējamām emocijām.

Lasi arī: Izskata horoskops: Kāda ir tava izteiksmīgākā izskata iezīme?

STRĒLNIEKS

Pat ārēji nepievilcīgai Strēlniecei ir tāds šarms, kas vienaldzīgu neatstās gandrīz nevienu. Lieliskā humora izjūta un spēja saprasties ar jebkuru nudien piesaista daudzus. Viņas ir lieliskas draudzenes, mātes, māsas un padomdevējas. Nebaidās no izaicinājumiem un dažādiem eksperimentiem. Pozitīvā daba un attieksme piesaista ne vienu vien vīrieti, turklāt īpaši iemīļots ir viņas skatījums uz dzīvi – visu cenšas uztvert ar humoru un par sīkumiem neuztraukties. Daudzi šo attieksmi uztver kā flirtu, tāpēc neļaujiet viņai jūs apmuļķot!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru