5 Zodiaka zīmes, kuras ir ļoti grūti mīlēt

LAUVA

Tu vēlies, lai viss tūliņ pat notiktu pēc tava prāta. Jā, tu esi mazliet valdonīgs cilvēks, kurš domā, ka ir ideāls. Tu vēlies, lai arī citi pieņem to, ka tu sevi esi pasludinājis par augstdzimušo. Ja būsi atklāts pret sevi un uzklausīsi savu sirdsbalsi, tu sapratīsi, ka arī tev piemīt trūkumi. Tu esi barvedis, tomēr tu taču nevēlies atrasties virsotnē viens pats, vai ne?

JAUNAVA

Tu esi sarkastiska un cilvēki baidās ar tevi satuvināties, nevēloties saskarties ar pārlieku lielu negatīvismu. Neviens nespers soli tavā virzienā, ja domās, ka tūliņ pat tiks nolikts pie vietas. Skaidrs, ka sarkasms ir aizsardzības līdzeklis, problēma slēpjas tajā, ka tas darbojas pārlieku efektīvi. Neviens nespēj tevi ievainot un, kas ir vēl sliktāk, neviens nespēj tevi arī mīlēt. Tev nav jāatbrīvojas no sarkasma, tikai jāsamazina tā indīgā deva.

Lasi arī: 5 Zodiaka zīmju sievietes, kuras ir visgrūtāk aizmirst pēc šķiršanās

SKORPIONS

Tevī ir kāda sīka balss, kas katru reizi izdzirdot tev veltītu atzīšanos mīlestībā klusi čukst: “Tu melo.” Un tu neciet meļus. Tu esi apveltīts ar izciliem instinktiem, ja tu patiesi klausītos savā sirdsbalsī, nevis censtos visu pārlieku apdomāt, tu saprastu, ka tavs mīļotais cilvēks saka baltu patiesību. Atceries, ka tu esi pelnījis mīlestību, tādēļ neliedz sev tai noticēt.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru