6 iemesli, kāpēc cilvēki zaudē spēju mīlēt

2. Nespēja samierināties ar pagātni

Ja neesi gatavs piedot kaut ko, kas izdarīts pagātnē, tad nebrīnies, ka mīļotais cilvēks vairs nevēlas ar tevi turpināt attiecības.

Izmisīga turēšanās pie pagājušā izraisa atsvešināšanos. Par problēmām, kas tevi vēl joprojām uztrauc, ir jārunā.

Ir svarīgi apzināties, ka notikušais ir palicis pagātnē un otrs cilvēks nespēj ceļot laikā, lai notikušo labotu. Tu vari ar to sadzīvot vai arī šķirties.

3. Intereses trūkums

Iespējams, ka bija laiki, kad jūs abi runājāt viens ar otru līdz rītausmai un tagad pēkšņi jūs gandrīz vairs vispār nesarunājaties.

Tas liek otram cilvēkam justies tā, it kā tevi vairs neinteresētu nekas, ko viņš domā vai dara.

Ja jūs patiesi nespējat atrast kopīgas intereses vai ko tādu, kas jums abiem liktu pasmaidīt, tad kāda gan jēga atrasties attiecībās, ja jūties tajās neapmierināts?

4. Koncentrēšanās uz trūkumiem

Tas nozīmē, ka pret citiem cilvēkiem tu izturies pavisam savādāk, nekā pret mīļoto.

Nevienam nepatīk redzēt tikai cilvēka “neglīto” pusi, ja tajā pat laikā šis cilvēks citu kompānijā atrāda tikai savas labākās īpašības. Svarīgi ir arī nepamest mīļoto cilvēku novārtā, lai arī cik sen neesi redzējis draugus, nevar visu vakaru čalot tikai ar tiem, neveltot ne mazāko uzmanību mīļotajam.

Jāsaprot, ka mūsu otrās pusītes katru dienu ir pelnījušas uzslavas par to, ka tās ir ar mums kopā.

5. Mīļotais cilvēks tev vairs neeksistē

Ja tu kāda iemesla dēļ neliecies ne zinis par mīļoto cilvēku, tad viņš jūtās tā, it kā tava dzīvē vairs neeksistētu.

Tas ir pilnīgi normāls iemesls attiecību izbeigšanai. Ja tu izturies nevērīgi pret otrās pusītes klātbūtni, padomiem un teiktajiem vārdiem, tad negaidi, ka šis cilvēks varētu pie tevis uzkavēties.

Ja tu pret šo personu vairāk izturies kā pret attālu paziņu, nevis mīļoto cilvēku, tad pienācis laiks atzīt, ka attiecības jau kādu laiku ir nedzīvas. Netērē cita cilvēka laiku, ja nespēj viņam nodrošināt pienācīgu uzmanību.

6. Komunikācijas nāve

Ja esi sarāvis visas komunikācijas saites, tad gaidi nepatīkamu iznākumu.

Komunikācija ir katru attiecību pamatvajadzība, ja tu nespēj komunicēt ar cilvēku, kuru tu it kā mīli, tad kāda jēga deklamēt mīlestību un dzīvot kapa klusumā ar otro pusīti?

Ir vairāki veidi ka pāri var komunicēt, pat tad, ja komunikācija ir strīds, tā pauž jūtas un domas.

Vienīgais, ko darīt lietas labā ir iesaistīties komunikācijā, ja tas ir nesekmīgi, attiecības, diemžēl, nav vairs glābjamas.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru