6 iemesli, kāpēc saiešana kopā ar bijušo ir drausmīga

Jaunajās attiecībās gaidāmi sarežģījumi

Nekavējoties uzsākot jaunas attiecības, drīz pēc iepriekšējo izbēgšanas tu izveido nedabisku laika līkni. Ņemot vērā, ka tu neesi laiku pavadījis vienatnē, tava attieksme pret jaunajām attiecībām būs tieši tāda pati, kā pret iepriekšējām. Tu neizbaudi mistikas sajūtu un vēlmi aplidot jauno mīļoto, tā ir pamatīga kļūda, jo šādā veidā tu mulsini un sarūgtini cilvēku, ar kuru esi izveidojis attiecības.

Nav laika izprast sevi un izvēlēties kādu patiesi piemērotu cilvēku

Ātri izveidojot jaunas attiecības tu nedod sev iespēju izvērtēt to, kas īsti notika iepriekšējās un kādēļ tās cieta neveiksmi, jo šobrīd prioritāras ir jaunās attiecības. Cilvēks tiecas pēc tā, kas viņam pietrūka neizdevušajās attiecībās, nenovērtējot to, ko viņiem patiesi vajag.

Tava personīgā izaugsme nonāk dīkstāvē

Neveltot laiku, lai tiktu galā ar savu pārdzīvojumu, sāpes vienkārši nepazudīs. Tās sēž tevī iekšā, līdz pienāks laiks tām piespiedu kārtā nākt atklātībā. Tas, savukārt, novedīs pie “zāle vienmēr ir zaļāka kaimiņu dārzā” scenārija, attiecību pajukšanas un iespējamas atgriešanās pie bijušā mīļotā cilvēka, uz kuru tu skaties caur rozā brillēm.

Tu uzliec pārāk lielu atbildības slogu tam, ar kuru esi kopā jaunajās attiecībās

Otrs cilvēks izbauda pilnu devu tavas grūtsirdības, tikai tādēļ, ka tev neizdevās izveidot funkcionālas attiecības ar kādu citu. Dažkārt šim cilvēkam tā visa šķiet par daudz, turklāt, viņš jūtas nenovērtēts, jo visu laiku pirmajā vieta tu pozicionē bijušās attiecības, bet tas ir negodīgi.

Pastāv visai augsta iespējamība, ka tu būsi emocionāli atkarīgs

Savas iepriekšējās attieksmes pārnešana uz jaunajām attiecībām nedarbojas vairāku iemeslu dēļ. Pirmkārt, tev vēl nav tik labu attiecību ar jauno mīļoto, kādas bija ar bijušo. Ja jūs kopā darīsiet visas tās pārīšu lietas, pie kādām biji radi iepriekšējās attiecībās, tavai jaunajai otrajai pusītei tas nebūt nepatiks.

Tas ir gluži kā iepazīstināt mežonīgu dzīvnieku ar pieradināta mājdzīvnieka dzīvesveidu. ir grūti savaldīt cilvēku, kurš kādu brīdi bijis viens pats un padarīt viņu ideāli piemērotu pāru dzīvei. Tev jāļauj otram cilvēkam adaptēties un augt soli pa solim.

Šķiršanās var likt jaunajam sirdsāķītim domāt, ka pamats zem kājām ir sašūpots 

Vērojot pēcattiecību sekas, otrs cilvēks droši vien domā vai tu tiešām esi gatavs nopietnām attiecībām, vai arī tu vienkārši šo cilvēku krāpsi sastopoties ar pirmajām grūtībām un klupšanas akmeņiem. Dod sev laiku, lai kļūtu piezemētāks, nelec jaunās attiecībās pie pirmās iespējas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru