6 lielas kļūdas, ko pieļaujam attiecībām – Kādēļ tās ir tik bīstamas?

1.Tu nepastāvi par sevi

Varbūt tu baidies, ka tu „atstumsi” savu partneri, runājot par problēmām, bet patiesībā ir pavisam pretēji. Nebaidies prasīt vai norādīt uz to, kas tev patīk/nepatīk. Tava drosme var ļaut arī tavam partnerim justies drošāk attiecībās. Turklāt, runājot par problēmām, tu parādi, ka uztraucies, tev interesē pašas attiecības.

2.Tu uzskati sevi par galveno

Šī ir paš-izskaidrojoša problēma. Ja tu allaž nostādi sevi kā svarīgāko, galveno attiecības, tās nav veselīgas attiecības, tā ir vēlme pēc apbrīnas. Tāpēc nav brīnums, ja partneris izvēlas, ka viņam šāda sistēma nav piemērota.

Lasi arī: Lūk, kāpēc vairums mūsdienu attiecību ir neveiksmīgas

3.Tu dzīvo nepārtrauktā negativitātē

Negatīvs skats pret pasauli ātri vien spēj „pāriet” arī uz attiecībām. Loģiski, ka vairums cilvēku nevēlās dzīvot ar skumju vai nepilnības sajūtu.

4.Tu nespēj pateikt „piedod”

„Piedod” – viens no svarīgākajiem vārdiem tavā vārdu krājumā, ja esi attiecībās. Ja tu nespēj atzīt savas kļūdas, tu nevari arī sagaidīt, ka tavs partneris būt pie taviem sāniem nepārtraukti. Mēs visi vēlamies godīgas, atklātas attiecības. Neviens nevēlas būt „vienmēr vainīgais”.

Lasi arī: 8 pazīmes, ka tavs partneris tevi tiešām mīl

5.Tu esi tik noslēpumains, ka tas sāk traucēt partnerim

Nelieli noslēpumi ir labi. Partnerim visticamāk nav jāzina viss par tevi, par taviem mazajiem ieradumiem vai netikumiem. Bet, kad situācija kļūst nopietna, tavam partnerim ir jāzina. Vēl jo vairāk – viņš grib zināt. Turklāt pārlieku liela noslēpumainība rada šaubas par to, kas notiek jūsu attiecībās, tādējādi provocējot greizsirdību un nevajadzīgus strīdus.

6.Tu nepārtraukti kritizē

Atstāj kritiku aiz durvīm. Vai brīžiem, kad tevi apciemo vecāki. Partneris nevēlas, lai attiecības būtu jājūtas kā mazajam grēciniekam. „Kādēļ tu tā dari?” , „Kādēļ neizdarīji to un to?” vai „Kādēļ tu visu laiku es tik skaļš?” – šādi jautājumi spēj radīt problēmas tur, kur tās nav.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru