6 lietas, kas palīdzēs uzlabot tavu dzīvi – tas patiešām strādā!

Tev jāzina, kas tu esi.

Ne tāpēc, ka mēs tā sakām un arī ne tāpēc, ka mūsdienās ir modīgi būt apzinīgam. Tev tas būtu jāzina tāpēc, ka tavam viedoklim par sevi jābūt svarīgākam par citu teikto. Ja tu nemeklēsi un neatradīsi sevi, pastāv iespējamība, ka turpināsi tērēt savu algu jaunākajiem trendiem, sevi izdzīt sporta zālē un doties uz pasākumiem, lai gan tas ir tālu no tā, ko patiešām vēlies.

Izveido sarakstu ar visām tām lietām, kuras tev patīk/nepatīk, tu novērtē/neieredzi un kā tu vēlies pavadīt/nepavadīt savu laiku. Ja tavā dzīvē ir vairums lietu, kuras ir pretrunā ar šo sarakstu, tev jāizveido rīcības plāns, kā tu tās mainīsi. Šādā veidā tu saproti, cik svarīga ir introspektīva, apzināta rīcība un cik ļoti tā var mainīt tavu dzīvi uz labo pusi.

Novērtē fiziskās lietas ap sevi. Kādas lietas tu turi savā dzīves telpā? Vai šajā vidē ir kādi noteikti modeļi, kas norāda uz tavu kreativitāti, noteiktu krāsu, formu vai produktu patiku? Vai tavā īpašumā ir daudz grāmatu? Meikapa? Mākslas piederumu? Lietas, kuras mēs neapzināti iekļaujam vidē ap sevi, savā veidā definē, kas mēs esam.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru