6 lietas, kas palīdzēs uzlabot tavu dzīvi – tas patiešām strādā!

Novērtē cilvēkus un attiecības sev apkārt. Vai pastāv kāds noteikts attiecību modelis, kam turpini uzdurties atkal un atkal? Vai tu jūties tā, it kā visi cilvēki, nezināmu iemeslu dēļ, pret tevi izturētos vienādi? Visi tie draugi, kuri pazuda un visas tās draudzības, kuras tika izsmeltas tev lika domāt, ka neesi uz pareizā ceļa vai ar greizu likteni? Šo attiecību kopsaucējs esi tu. Pirms sāc mainīt savus uzskatus un domāšanu, lai tiktu pie tādām attiecībām, kādas vēlies, tev ir jābūt spējīgam izvērtēt, kāpēc tev tādu jau nav.

Noskaidro, kas tev nepatīk citos cilvēkos. Uzdodot sev šādu jautājumu, tu patiesībā uzzini, kas tev visvairāk nepatīk sevī pašā, tikai apgrieztā veidā. It īpaši, kad nevari pie šādas atziņas nonākt pats. Piemēram, tev liekas, ka citi ir veiksmīgāki, taču patiesībā, iespējams, tu nespēj samierināties ar to, ka pašam kaut kas nav izdevies. Piedod sev un dodies tālāk!

Noskaidro, kas tev citos cilvēkos patīk. Tas, ko tu apbrīno citos, ir tas, uz ko esi spējīgs pats, ja vien neesi to jau sasniedzis. Tas nozīmē to, ka, lai mīlētu citus, tev vispirms ir jāiemīl sevi – tad, kad tu cilvēkos meklē to labāko, tas atspoguļo tavu būtību. Labs veids kā izveidot mērķus, ir saprast, ko tu apbrīno citos cilvēkos. Nejauc apbrīnu ar greizsirdību un necenties iemiesoties noteiktā tēlā. Saproti, kādu rīcību tu no sirds novērtē.

Ja tev nebūtu nepieciešama nauda, ko tu iesāktu? Tas, ko tu esi gatavs darīt bez algas, pasaka daudz par tevi. Ja tu nonāc pie secinājuma, ka ir vismaz viena, divas vai vairākas lietas, kuras tu dari savā ikdienā, bet kuras tu darītu arī tad, ja tev par to nemaksātu, tas nozīmē, ka esi uz pareizā ceļa. Tas parāda, kur ir tava sirds un kam tev būtu jāziedo savs laiks. Iekļaut šīs lietas savā ikdienā varētu šķist nereāli, bet to darot tu uzzināsi, kas esi un sekosi savam aicinājumam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru