Pozitīvais un negatīvais par zodiaka zīmēm – kas raksturo tieši tevi?

Un kāds esi tu?

AUNS

Viņš ir ļoti sīkumains, kā arī viņam piemīt spēja atcerēties par citiem pašas sīkākās detaļas – īpaši par tiem, kuri viņam ļoti rūp. Aunam ir brīnišķīga atmiņa, kas labi palīdz arī karjeras veidošanā. Auns necieš, ja cilvēki uz viņu tur aizvainojumu par sīkām kļūdām. Dzīve ir pārāk īsa.

VĒRSIS

Vērsim nepatīk cilvēki, kuri mudina viņu steigties, tāpat viņi necieš, ja viņiem netiek dota “sava telpa” – lai gan Vērsim patīk būt atkarīgiem no citiem, viņiem ir nepieciešama sava veida brīvība. Nepacietīgi, skaļi cilvēki reti kad Vērsim būs īsti draugi, jo šādus cilvēkus viņš nevar izturēt.

DVĪŅI

Viņi ir spēcīgi un gatavi darīt visu iespējamo, lai sasniegtu savu nākamo līmeni. Padošanās neietilpst Dvīņu opciju sarakstā. Kad Dvīņi ir iemīlējušies, viņi savā partnerī pamana katru sīkāko detaļu, tādēļ viņiem nereti ir grūti sadzīvot ar citiem, jo ņem vērā katru sīkāko rakstura iezīmi.

VĒZIS

Patiesībā Vēzis ir ļoti runātīgs, bet tikai tad, ja viņš sarunu partneri vai grupu labi pazīst, citādākā gadījumā viņš klusēs kā mutē ūdeni ieņēmis. Viņš ir ļoti unikāls – tiem, kuriem palaimējas viņu patiesi iepazīt, ir iemantots draugs uz mūžu un ļoti interesants piedzīvojumu biedrs.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru