6 lietas, ko iemācīsies brīdī, kad visi vienaudži gatavosies kāzām

Tev ir vairāk laika, lai izlemtu par labu nākotnes karjerai

Tie, kuri nemetās laulību vilcienā divdesmit gadu vecumā, iemācās iegūt atzinību citās jomās, piemēram darbā vai interešu aktivitātēs.

Lielākoties šo atzinību sastāda motivējošas karjeras veidošana, tā ir vide, kurā mācīties un augt. Tu būsi laimīgāks, ja attiecības nebūs vienīgais prieka un labklājības avots.

Tu nostiprināsi attiecības ar draugiem

Neesot attiecībās, tev ir vairāk laika, ko veltīt draudzīgu attiecību stiprināšanai. Šie cilvēki vienmēr būs tev līdzās, arī tad, ja kaut kas dzīvē noies greizi.

Draugi ir tava atbalsta sistēma. Ja izvēlēsies labus draugus, tev nekad netrūks palīdzīgas rokas.

Tu iemācies nesamierināties ar viduvējību

Būt vienam ir slikti tikai tad, ja tu uzskati to par ko negatīvu. Zāle vienmēr ir zaļāka žoga otrā pusē, līdzīgi tas liek mums meklēt lietas vai cilvēkus, kuri mums nav vajadzīgi.

Gluži tāpat, kā attiecības. Dažkārt mēs tajās atrodamies, jo mums kļuvis garlaicīgi vai arī tādēļ, ka nav nekā labāka, ko iesākt ar mūsu dzīvi, par spīti tam, mīlestība nav rotaļlieta, jo cilvēki tiek sāpināti.

Nebaidies izbeigt attiecības, kurām nedz tu, nedz tavs partneris nav gatavs veltīt 100% atdevi.

Bērna radīšana nav risinājums problēmām

Tik daudzi ļaudis nomaldās no ceļa, kuru plānojuši iet, jo kādā svarīgā brīdī pieņēmuši, ka bērns atrisinās visas viņu problēmas. Bērni nav kāda veida apdrošināšana attiecībām.

Gluži pretēji, bērns pārbaudīs attiecību patieso spēku. Ja pāris nav gatavs bērnam, viņš var pilnībā izjaukt attiecības.

Arī laulības nav atrisinājums

Ja neesi sapratis, kā būt laimīgam, arī laulības tev nepalīdzēs. Laulību dzīve nav īstā vieta, kur mēģināt atrast pašapstiprinājumu.

Tev sākumā būtu jāatklāj sava personība, jāiemīlas tajā un tad tikai jāmeklē sava otrā pusīte, ar kuru veidot kopīgu ģimeni.

Laulības neaizpildīs tukšumu tavā sirdī. Vienīgi tu pats vari rast laimi sevī.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru