6 vienkārši veidi, kādos iemīlēt dzīvi vēl vairāk

1.DZĪVO ŠAJĀ BRĪDĪ.

Kad tu dzīvo šajā brīdī, tu saproti, ka pasaule ir te. Nekas nav apstājies. Dzīvojot šodienā, tu nepārdzīvo par to, kas bijis, to, kas būs. Tu esi te un tagad, kas ir viss, kas tev pieder. Pagātne ir pagājusi, bet nākotne vēl tikai pienāks. Vienīgais laiks, kurā tu vari mīlēt īsti, ir šis brīdis. Tagadne.

2.DARI TO, KAS TEV SNIEDZ ĪSTA PRIEKA SAJŪTU.

Kādu dienu tu nomirsi. Un vai dzīve būs bijusi tā vērta, ja uz nāves gultas tu domāsi par visu to, ko nepaveici? Ka dzīvoji, darīdams to, kas tev nesniedza laimes sajūtu? Dari to, kas tev sniedz pozitīvas emocijas, ļauj tev justies labi, liek dzīvot ar smaidu uz lūpām. Jo pretējā gadījumā tu vienkārši iznieko laiku, kas tev sniegts uz šīs planētas.

3.NEIZDABĀ CITIEM.

Patiesība ir tāda, ka tu nekad nespēsi būt labs visiem, izdabāt ikviena vēlmēm. Un vai šie centieni maz būtu tā vērti? Tava vērtība rodas no tā, kāds tu esi, nevis no tā, kā tu centies sevi citiem pasniegt. Izdabājot, tu aizmirsti godināt sevi, apjaust savu vērtību. Jo mazāk koncentrēsies uz to, ko domā citi, jo vairāk paspēsi paveikt, lai kļūtu par labāko sevis versiju.

4.PRAKTIZĒ PATEICĪBU.

Dzīvojot ar pateicības sajūtu, tu allaž apzinies dzīves skaisto daļu, visu labo, kas tajā ir. Tu saproti, kas ir tava laika vērts, bet kas nav. Kad apjaut pozitīvo, ir teju neiespējami dzīvot negatīvā gaisotnē.

5.APZINIES SAVUS SASNIEGUMUS.

Sitiens uz pleca ir patīkams. Kāpēc gan tev to nesniegt sev? Iedrošini sevi, apzinies savas spējas. Jo vairāk tu tās apzināsies, jo laimīgāks jutīsies. Turklāt tu nepazudīsi. Tas ir svarīgi, saglabājot skaidru skatu uz dzīvi.

6.NOVĒRTĒ SAVUS TUVĀKOS, MĪĻĀKOS UN DĀRGĀKOS.

Esi draugs, partneris, dēls, meita, māsa vai brālis, kādu tu pats vēlētos. Ir viegli aizmirsties dzīves steigā vai darbu rutīnā, bet mīļotie cilvēki – tie ir pats dārgākais, kas tev ir un būs. Veido spēcīgas un patiesas attiecības, kas sniegs tev visu to labāko.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru