7 atziņas, kas tev jāzina par patiesiem cilvēkiem

  1. Viņi pasaka to, ko tu vēlētos pateikt

Bieži patiesība tiek uztverta kā kaut kas negatīvs. Bet tā ir vēlama gandrīz vienmēr, tādēļ ir lieliski, kad kāds to uzdrošinās pavēstīt pasaulei.

  1. Viņu komplimenti nozīmē ļoti daudz

Daži draugi var būt jauki, kad tos satiec, bet nejauki un pat nežēlīgi, kad neesat kopā. Un diemžēl viņu teikto ir grūti novērtēt, jo tu nekad nevari zināt, kad viņi pasaka patiesību, bet kad – nē. Bet, kad tev ir draugs, kas ir patiess – gan par pozitīvo, gan negatīvo, tu patiešām vari saprast, ka komplimenti ir komplimenti un tiem ir pozitīva un patiesa vērtība.

  1. Viņi norāda uz tavām kļūdām un tas ir labi

Ne visi vēlas norādīt uz mūsu kļūdās, un tam var būt dažādi iemesli – bailes mūs sāpināt vai gluži vienkārši intereses trūkums. Bet ikvienam no mums ir nepieciešams vismaz viens drosmīgs un atklāts draugs, kas norāda uz mūsu kļūdām, lai mēs varētu tās labot.

  1. Viņi vēlās labāko tev

Atklāts viedoklis, pat ja šķietami negatīvs, nenozīmē neko sliktu. Atklātums nozīmē tikai to, ka tavam draugam nav vienalga, viņš grib tev pašu labāko – viņš ir ieinteresēts, lai tu kļūtu par labāku cilvēku, gan sevis, gan citu dēļ.

  1. Viņi nebaidās no patiesības

Cik bieži tu esi ar cilvēkiem, ar kuriem vari būt patiess? Un cik bieži tu novērtē šo iespēju. Priecājies par iespēju būt ar cilvēkiem, kuriem tu vari atklāti izteikt savas domas, ar kuriem tev var būt sarunas, kurās tu esi tu pats.

  1. Viņi ir cilvēki, kas spēj mainīt pasauli

Viņi ir cilvēki, kas spēj mainīt pasauli. Jo būsim godīgi, pasaulē noderētu vairāk cilvēku, kas spētu teikt patiesību, lai arī cik skarba vai nepatīkama tā būtu.

  1. Viņus ir grūti atrast

Kā jau teicu, atklātus un patiesus draugus, kas nebaidās no patiesības rūgtuma, ir grūti atrast. Tādēļ to vērtību ir jāapzinās! Ja esi saticis patiesu draugu, par kādu rakstīju šajā rakstā, paturi to cieši sev klāt, nepazaudē. Tu būsi tikai ieguvējs no tā! Un ļauj šādiem draugiem apzināties viņu vērtību, arī pašiem drosmīgākajiem vajag atgādināt, ka viņi ir lieliski, jo ir grūti būt atšķirīgam šajā lielajā pasaulē.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru