7 iemesli, kādēļ attiecības ar vecāku vīrieti ir tik lieliskas

1.Tu piedzīvosi ko vairāk ārpus ierastajiem bāru apmeklējumiem, kopā ar kursa biedriem.

Satiekoties ar vecāku vīrieti tu spēsi aizbēgt no ierastajiem gājieniem uz bāriem – tādējādi piedzīvojot daudz ko vairāk un daudzveidīgāk.

2.Meitenes tik tiešām pieaug ātrāk.

Ir sava daļa taisnības tajā, ka meitenes vairumā gadījumu ātrāk kļūst pieaugušas – gan fiziski, gan garīgi. Un, ja nu tev šķiet, ka tava vecuma puiši ir pārāk nenopietni, attiecības ar kādu vecāku un nopietnāku būs tieši piemērotas tev. Turklāt, ja reiz savu vienaudži tev šķiet nenobrieduši, ar vecāku puisi tu jutīsies kā uz viena viļņa.

3.Tu sajutīsi, kāda ir „pieaugušo pasaule”.

Esot ar puisi, kurš jau ir darba dzīvē, tu gūsi ieskatu tajā, kāda būs dzīve pēc absolvēšanas. Šis ieskats nākotnē tev var likt izvērtēt, ko tu vēlies darīt ar savu dzīvi.

4.Tavas attiecības nebūs aktuālākā baumu tēma.

Esot ar puisi no vienas skolas, kas visbiežāk notiek augstskolas laikā, ir iespējams saņemt pārāk daudz nevēlamas uzmanības. Attiecības ar kādu ārpus-skolas-cilvēku atbrīvos no nevajadzīgas uzmanības.

5.Tu iegūsi interesantu stāstu par to, kā jūs iepazināties, ko, iespējams, varēsi stāstīt saviem mazbērniem.

Pretēji vairumam koledžas/augstskolas mīlas stāstu, kas sākas kādā kursa biedru ballītē vai tuvējā bārā, jūsu attiecībām būs cits stāsts. Varbūt jūs iepazināties iepērkoties veikalā vai pastaigājoties parkā, varbūt jūs saveda kopā vecāki, bet varbūt jūs iepazināties internetā. Lai arī kāds būtu jūsu variants, tas būs atšķirīgs.

6.Tu iepazīsi jaunu cilvēku grupu.

Universitātes laika draugi ir lieliski, bet, lai iegūtu plašāku dzīves pieredzi tad, kad tā tik tiešām ir nepieciešama, vecāki draugi tev nāks tikai par labu. Jo draugi nekad nevar būt par daudz.

7.Tu dosies uz reāliem randiņiem.

Ja nu tev patīk sapņot par romantiskiem brīžiem divatā, šīs attiecības var būt tev piemērotas. Jo randiņi nebeidzas tikai ar picas vakariem vai „tusēšanu” bāros.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Bare Egil Band</cite>

    Jā, tā ir!!! Es pats esmu (nedaudz) vecāks vīrietis, es zinu :)))

  • <cite class="fn">Anželīna</cite>

    arī muļķi un vazanķi izmanto savu gadiem uzkrāto pieredzi, un tad visgudri, mēģina tīt meitenes ap pirkstu

Pievienot komentāru