7 veidi, kādos mājdzīvnieks izmainīs jūsu attiecības

1.Jūs sāksiet novērtēt laiku divatā vēl jo vairāk..

Jo mājdzīvnieks jau ir tik ļoti līdzīgs bērnam.. tikai ar mazāk pienākumu. Bet, līdzīgi kā bērns, arī šis cilvēka labākais draugs grib uzmanību un mīlestību, tādēļ ar laiku gluži kā “pieaugs” tev.

2.Jūs kļūsiet par ģimeni..

Jūs abus vienus kas kopīgs – dvēselīte, kuru aprūpēt un kuru mīlēt. Jūsu abu pienākums būs šis jaunais draugs, sava veida bērns. Šis jaunais ģimenes loceklis pārbaudīs jūsu spēju strādāt kopā, pastiprinās saistības starp jums.

3.Laiku pa laikam jūs būsiet greizsirdīgi viens uz otru..

Tici vai nē, bet, ja tava mīļotā priekšā būs bezgala apburošs kucēns vai kaķēns un tu, iespējams, ka tu būsi otrā “mīļojamā” prioritāte. Bet vēl trakāk būs, ja jūsu kaķis vai suns iemīlēs vienu no jums vairāk. Tad variet par gatavoties mazai ģimenes “drāmiņai”.

4.Jūs kļūsiet veselīgāki..

Pašsaprotami, ka, ja jūsu jaunais ģimenes biedrs būs suns, jūs biežāk iesiet pastaigāties. Bet suņi nav vienīgie, kas spēj padarīt cilvēkus veselīgākus. Pētījumi ir norādījuši uz to, ka cilvēki, kas dzīvo ar mājdzīvniekiem, daudz mierīgāk reaģē uz stresu, viņu asinsspiediens ir zemāks un, pārsteidzoši, pat iespēja nomirt ir par 4,05% mazāka, salīdzinoši ar tiem, kuru mājās nedzīvo dzīvnieki.

5.Jūsu naudas maciņš kļūs plānāks..

Vetārsts, barība, pakaiši, kastītes, siksniņas, potes, gardumi.. mājdzīvnieki ir dārgs prieks. Bet tā vērts!

6.Jūsu pienākumu saraksts kļūs garāks..

Rūpes par mājdzīvnieku nav kas tāds, ko drīkst atlikt. Tas ir ikdienas pienākums, kas jums kā pārim būs jādala. Bet ar to jūs kļūsiet atbildīgāki vai, gluži pretēji, sapratīsiet, ka kopā vienkārši nespājat.

7.Jums būs mazāk brīvā laika..

Atceries tos brīnišķīgos svētdienu rītus, kad var gulēt tik ilgi, cik vien spēj? Ar mazu kucēnu mājās par to vari aizmirst, ja vien nevēlies visur redzēt mazas čupiņas un peļķītes..

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru