7 Zodiaka zīmes, kuras domā, ka viņiem vienmēr ir taisnība – vai tik tiešām tā ir?

Lauva

Lepnums! Tieši tas liek Lauvai uzskatīt savu viedokli par vienīgo patieso. Kaut gan patiesībā šo īpašību drīzāk sauc par lepnību. Labi, labi, lieciet Lauvai mieru: viņš ir spējīgs atzīt savu kļūdu mājās, viens pats, naktī, tumsā un zem segas. Realitātē jūs nekad neieraudzīsiet Lauvu ar paceltām rokām, sakot: „Padodos! Tu uzvarēji! Man nebija taisnība!”

Svari

Kaut arī Svariem nepiedēvē pārmērīgu stūrgalvību, viņiem tomēr piemīt šī rakstura iezīme, un to nepieciešams uztvert ļoti nopietni. Kāpēc? Tāpēc, ka Svariem tā drīzāk ir kā spēle, nekā kas cits. Viņu mīlestība pret manipulēšanu jebkurā situācijā – tas ir tas, kas liek Svariem rīkoties tā, kā tie uzskata par pareizu un būt pārliecinātiem par savu taisnību.

Zivis

Zivis, iespējams, neaizstāvēs savu viedokli līdz nāvei, kā Auni vai Lauvas, tomēr būs gatavas izlīst no ādas, lai pierādītu savu skatījumu. Un tas nav aiz stūrgalvības vai lepnuma. Zivis tādā veidā dažreiz mēģina piesaistīt sev uzmanību. Dažreiz viņām liekās, ka netiek sadzirdētas vai ievērotas, tāpēc arī tās iesaistās diskusijās neskatoties ne uz ko.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru