Zodiaka zīmes mašīnā – kas notiek, kad katrs piesēžas pie automašīnas stūres?

Smieklīgs, taču visnotaļ interesants horoskops – kāda ir katra zodiaka zīme pie automašīnas stūres?

Horoskopi bieži vien var pastāstīt trakas un tai pat laikā neparasti aizraujošas lietas par katru cilvēku. Reizēm šī informācija par mums atbilst uz visiem 100%, bet par draugiem – tikai daļēji. Vai otrādi.

Neskatoties uz to, ka autovadītāja prasmes ir atkarīgas no šofera pieredzes un pārliecības, piedāvājam izklaidējošu un smieklīgu horoskopu, kuru noteikti nebūs garlaicīgi lasīt!

AUNS

Zodiaka zīme, kurai citi šoferi parasti rāda ar vidējo pirkstu. Neuztraucieties – arī Auni parāda pretī to pašu. Ja būs nepieciešams, tad izkāps no mašīnas un sacels īstu skandālu, ja redzēs kā cits pārāk tuvu nobrauc gar viņa auto.

VĒRSIS

Vēršiem patīk būt par šoferiem. Parasti braukā kopā ar draugiem. Tie Vērši, kuri nesen ir nolikuši tiesības vēl ilgi vadā savus draugus – dzērājus no vienas vietas uz otru.

Vēršiem svarīga ir laba mūzika, tad labs noskaņojums visa ceļa garumā ir garantēts!

DVĪŅI

Necieš citus autovadītājus, kuri pie vismazākās situācijas sāk taurēt – beidziet! Ļaujiet Dvīņiem klausīties Britnijas Spīrsas vecajos hītos un izbaudīt braucienu!

VĒZIS

Vienmēr cenšas uzturēt mašīnu kārtībā, tomēr reizēm tā pārvēršas par īstu noliktavu. Vienmēr izdomās kaut ko foršu, kā izrotāt savu auto, piemēram, ar kādu neparastu uzlīmi.

Kaut arī pēc dabas ir visai mierīgs, pie stūres ļoti daudz lamājas.

 

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru