8 fakti par STRĒLNIEKA zvaigznājā dzimušām sievietēm

Strēlnieces ir pozitīvas, aktīvas un ļoti harizmātiskas sievietes, kuras var lepoties ar lielisku ģimenes dzīvi un draugiem!

1. Strēlnieka sievietes ir ļoti oriģinālas un sirsnīgas. Viņas ne vienmēr teiks jums to, ko vēlaties dzirdēt. Pārsvarā jums zosāda metīsies, klausoties viņu mulsinošajos un atklātajos izteicienos par jums.

2. Viņām nepatīk meli. Viņas pašas reti kad melos, jo viņām ir ārkārtīgi grūti kādu pārliecināt brīdī, kad viņas tiešām cenšas melot. Domājams, ka mums jāpiekrīt – tā ir ļoti laba rakstura īpašība.

3. Viņām patīk, ka jūtas aizsargātas, taču viņām nepatīk nekādi norādījumi. Ņemot vērā, ka viņas nokontrolēt nespēj pat miesīgs tēvs, noteikti neviens cits vīrietis var pat neiedomāties sniegt viņai norādījumus.

4. Sieviete Strēlnieks nekad nezaudēs savu personību un neatkarību vīrieša dēļ. Šķiet, ka tas arī ir viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ Strēlnieku sievietes ieņem līderu pozīcijas vientuļo sieviešu saraksta augšgalā.

Lasi arī: Zodiaka zīmes kā maitas – kāda esi tu?

5. Jo vairāk viņas satraucas, jo sarkastiskākas kļūst. Strēlnieka sieviete var ar lielu smaidu uz lūpām pasūtīt jūs trīs mājas tālāk. Taču viņas nebūs vienmēr jaukas, kad būs sadusmotas.

6. Jūs noteikti sapratīsiet, ka Strēlnieka sievietes dusmas nebūt nav kaut kas tāds, ko jūs vēlētos savā dzīvē piedzīvot. Jebkurš Strēlnieks (gan sieviete, gan vīrietis) parasti nesarīko briesmīgas histērijas, bet, ja viņas tomēr nolemj to darīt, mūkat, kamēr jums pār galvām nenāk īsta pastardiena.

7. Viņas ir tik dāsnas, pacietīgas un rūpējas par visiem saviem draugiem, ka viņu telefons teju vienmēr ir karsts. Ja jūs pavērosiet no malas, pamanīsiet, ka Strēlnieka sievieti vienmēr sazvana draugi, kas nespēj ilgi bez viņām izdzīvot pat tad, ja paši atrodas tālu projām.

8. Strēlnieku indivīdi ir zināmi kā ļoti pašpārliecināti tipi, kuri ir īsti ballīšu zvēri, ļoti pārliecināti par sevi cilvēki ar dzīvespriecīgu raksturu. Lai arī lielākā daļa šo īpašību arī piemīt viņiem, daļa Strēlnieku sieviešu ir arī ļoti nepārliecinātas par sevi, cieš no nedrošības un vēlmes mīlēt, kā arī būt mīlētām. Lai arī cik ļoti viņām patīk atrasties sabiedrībā un cilvēku ielenkumā, viņas tik pat labi jūtas arī palikdamas mājās ar savu tuvāko draugu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru