Piecas zodiaka zīmes ar dāsnāko raksturu – kuras tās ir?


Ja vajadzīga palīdzība, atbalsts vai aizdevums finansiāli grūtā brīdī, vērsies pie drauga, kas dzimis vienā no šīm piecām zodiaka zīmēm. Sakārtojam tās pēc dāsnuma apgrieztā secībā. Lasi un uzzini, kurš ir visizpalīdzīgākais draugs!

5. vieta. SVARI

Ļoti harmoniska zodiaka zīme. Svari tiecas pēc līdzsvara itin visā. Viņi spēj ilgi glabāt savus ietaupījumus, toties labprāt tērē aizņemtu vai uzdāvinātu naudu. Nejauši iegūta nauda viņu rokās ilgi neturas.

4. vieta. AUNI

Auns ir reizē ļoti impulsīva un tai pašā laikā prātīga zīme. Aunus nekādā ziņā nevar dēvēt par ļoti izšķērdīgiem, bet arī skopi viņi nav. Viņi tērē naudu ar prātu, zinot, ka nākotnē tas nesīs peļņu vai kādu izdevību. Ja vien vēlas, Auni lieliski pārvalda savas finanses un var palīdzēt arī citiem.

Lasi arī: Finansiālās labklājības horoskops katrai zodiaka zīmei

3. vieta. LAUVAS

Lauvām ir nosliece uz visu grezno. Viņi dod priekšroku skaistām un kvalitatīvām lietām, nekad nežēlojot naudu šiem pirkumiem. Lauvas ar prieku apmeklē dārgus un prestižus restorānus, īpaši, ja grib atstāt iespaidu uz otro pusīti. Sievietēm Lauvām tīk skaisti un vērtīgi aksesuāri, viņas vienmēr ģērbjas pamanāmi un dārgi.

2. vieta. ŪDENSVĪRI

Ūdensvīrs samērā vieglprātīgi izturas pret saviem ienākumiem. Nauda viegli atnāk un tikpat viegli atkal aiziet. Ūdensvīri ar prieku izpalīdz draugiem, dāvina oriģinālas dāvanas, arī tāpat vien, bez iemesla. Un tās nekad nav lētas, drīzāk gan dārgas un neparastas.

1. vieta. STRĒLNIEKS

Strēlnieks ir ārkārtīgi dāsna zodiaka zīme. Absolūti nepiemērots uzkrājumu veidošanai, pret naudu izturas viegli. Mierīgi var apmaksāt dārgas viesības no savas kabatas vai nopirkt dārgu nieciņu, lai iepriecinātu draugu vai tuvu cilvēku. Tuvajiem cilvēkiem viņi naudu nežēlo nekad!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru