8 frāzes, ko neteikt kādam, kurš ir attiecībās

1.”Tu varēji atrast kādu daudz labāku!”

Iespējams, ka tu centies būt laba draudzene vai draugs, bet sakot, ka viena no dzīves lielākajām izvēlēm ir bijusi kļūda – tas it nemaz nav drauga cienīgi. Turklāt, novērojot attiecības no malas, ir grūti saprast, kādas tās ir patiesībā.

2.”Es nekad nebūtu iedomājusies, ka jūs varētu būt kopā.”

Šī frāze ir neitrāla, kaut gan liek aizdomāties par iemesliem, kādēļ divi konkrētie cilvēki nesader kopā.

3.”Tu biji interesantāka/interesantāks, kad biji viena/viens.”

Iemesls šādai frāzei var būt nesabalansēts laiks starp draugiem un mīļoto. Ir sarežģīti pievērst vienādi daudz laiku draugiem un arī jaunām attiecībām. Tas viss prasa laiku, tāpēc abām pusēm būtu jāsaprot situācija.

4.”Es vēlētos, kaut mēs abi būtu vecpuiši/vecmeitas.”

Šīs frāzes apslēptā doma ir ļoti līdzīga frāzei „Tu biji interesantāks, kad biji viens.” Jā, mēdz būt grūti pieņemt to, ka draugi ir retāk sastopami, ka tie ir attiecībās un nespēj veltīt tik daudz laika. Bet negatīvi vēlējumi nepadara nevienu pusi laimīgāku.

5.”Vai maz ir vērts?”

Pat ja kāds agrākajās attiecības ir pieredzējis sarežģījumus vai arī attiecības nav bijušas stabilas, nav vērts to atgādināt jaunajās attiecībās. Visi mainās, visi grib kļūt labāki.

6.”Viņš/viņa ir tik kaitinošs.”

Esot kopā ar kādu, pēdējā lieta, ko vēlamies dzirdēt, ir kaut kas slikts par mīļoto.

7.”Vai tevi traucē domas par viņa bijušo?”

Jā, mūs visus mazliet traucē doma par iepriekšējiem cilvēkiem, ar kuriem mīļotais vai mīļotā ir bijis kopā. Un, jā, mēs visi esam mazliet greizsirdīgi. Nav vērts to atgādināt atkal un atkal.

8.”Kad gaidāmas kāzas?”

Šī frāze var šķist smieklīga, bet ar laiku tā kļūst arī kaitinoša. Īpaši, ja pāris tiešām ir gatavs nopietnām attiecībām, bet visi par to nepārtraukti joko…

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru