8 frāzes, kas nogalina ikvienas attiecības

1.”Tu uzvedies vienkārši absurdi.” 

Kad partnerim šķiet, ka viņa komunikācija ar tevi ir ierobežota, ka domas un jūtas vairs nevar tikt paustas tik atklāti, kā līdz šim, pozitīvā saziņa pati no sevis pazūd. Tā vietā, lai teiktu „Tu uzvedies absurdi.”, centies saprast, kādēļ partneris reaģē tieši tā un ne citādāk.

2.”Mani tas vairs neinteresē.” 

Skaidrs sarkanais karogs, kas ziņo par problēmām, ir frāze, kas norāda un partnera intereses zudumu attiecībās. Ja tu esi cilvēks, kas izmanto šo frāzi, pirms tās teikšanas padomā, vai tu tiešām vairs neinteresējies, vai varbūt drīzāk tu neproti izteikt savas sāpes, neapmierinātību ar situāciju.

3.”Tu nekad man nepalīdzi mājās.”

Zini, ka esi iekļuvis nedrošā zonā, ja leksikā parādās vārds „vienmēr” vai „nekad”. Absolūta vainas novelšana ir milzu problēma, jo šī frāze ir kā vēlme ievainot partneri, nevis meklēt kādu iespējamu risinājumu.

4.Klusēšana. 

Klusēšana var radīt lielāku kaitējumu, nekā jebkurš izteikts vārds vai frāze, kas līdz šim pieminēta šajā sarakstā. Klusēšana, pašsaprotami, var novest jebkuru potenciālo komunikāciju strupceļā, rosināt nesaprašanos un nevēlēšanos rīkoties, jo rada sajūtu, ka viss jau ir beidzies

5.”Es vēlos šķiršanos.”

Tas šķiet pašsaprotami, ka mājieni par šķiršanos vedina uz to, ka partneri to tik tiešām vēlās. Bet pati frāze ir kā brīdinājums, bieds, jo pats partneris vēl nav izlēmis, vai tiešām to vēlās, vai ir tai gatavs, cer, ka situācija uzlabosies.

6.”Man nav tev jāatskaitās.”

Attiecības nav par to, kurš labāk noslēps kaut ko no otra. Tās, protams, nav arī absolūta kāršu atklāšana. Frāze „Man tev nav jāatskaitās!” parāda, ka partneris neciena otru pusīti pietiekami, lai atklātu visu patiesi.

7.“Kāpēc tu nevari būt vairāk kā viņš/viņa?¨

Tu esi kopā ar mīļoto, nevis kādu citu, jo tieši viņš/viņa tev iepatikās. Salīdzinājumi veido negatīvu gaisotni. Neviena sieviete vai vīrietis negrib, lai mīļotais cilvēks nepārtraukti atgādina, ka ir kāds, kas, viņaprāt, ir labāks, skaistāks, gurdāks, čaklāks un tā tālāk.

8.”Vēlos, kaut es nekad nebūtu tevi satikusi.”

Dažas frāzes var būt postošākas par citām. Šī ir viena no postošākajām. Tā ir īpaši negatīva, jo ar to tu visas savas nelaimes, visas bēdas novel uz partneri, liekot viņam domāt, ka pie visa sliktā ir vainīgs tieši viņš. Turklāt, tā liek domāt, ka viss labais, kas noticis attiecībās, nav partnerim itin nemaz svarīgs.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">33Jacquie</cite>

    I must say it was hard to find your blog in search results.
    You write awesome content but you should rank your website higher
    in search engines. If you don’t know how to do it search
    on youtube: how to rank a website Marcel’s way

Pievienot komentāru