8 iemesli, kādēļ būt attiecībās ar “nūģi”

1.VIŅI IR LĪDZJŪTĪGI: Šie puiši ir piedzīvojuši pārlieku daudz jokus paši uz savas ādas. Viņi zina, kā ir būt sāpinātam, vientuļam, apkaunotam un skumjam. Un, tā kā viņi to zina, viņi ir daudz empātiskāki un saprotošāki pret citu cilvēku jūtām, problēmām vai grūtībām. Un arī izpalīdzīgāki, jo viņi negrib, lai tuvākajiem sāp.

2.VIŅI IR PATIESI PRET SEVI UN CITIEM: Bieži vien būdami prom no citiem cilvēkiem, iejuzdamies novērotāju lomā, viņi ir sapratuši, kas ir patiesi svarīgi un kas nav. Tā vietā, lai atstātu iespaidu uz saviem draugiem, viņi darīs to, kas pašiem liksies pareizi, būs lojāli un patiesi.

3VIŅI IR PRASMĪGI AR TEHNOLOĢIJĀM: Esot kopā ar šādu puisi, tev vienmēr būs kāds, pie kura vērsties pēc padoma. Telefons saplīsis, dators “uzkāries”, planšetei nepieciešama kalibrēšana – viņš to visu spēs.

4.VIŅI IR PATIESI INTERESANTI: Kādā brīdi popkultūra var kļūt pārlieku garlaicīgaun vienmuļa, tādēļ ir patīkami, kad ir kāds, kas ir zinošs un inteliģents zinātniskā jomā. Un ne tikai. “Nūģi” ir zinoši par to, kas viņiem patīk, sākot jau ar politiku un beidzot ar Zvaigžņu Kariem. Tev nekad nebūs garlaicīgi, jo šie puiši prot stāstīt ar entuziasmu un “stāstāmais” viņiem nekad nebeigsies.

5.VIŅIEM NEVAJAG PĀRĀK DAUDZ: Šie puiši apzinās, ka labākā pieredze nenozīmē dārgākā vīna baudīšanu pārlieku dārgā restorānā. Tā vietā viņi labprātāk paliks ar tevi mājās, pasūtīs picu un ērti iekārtosies uz dīvāna. Jo viņi zina, ka ērtības ir svarīgas..ļoti, ļoti svarīgas.

6.VIŅI IR VEIKSMĪGI: Zinoši, prasmīgi, viņi ir tie cilvēki, kas veidos nākotni. Stīvs Džobs, Bils Geits, Marks Cukenbergs…vai nepieciešams turpināt?

7.VIŅI IR ROMANTISKI: Spēlējot spēles, kurās jāglābj princeses, ir likušas viņiem alkt īstas attiecības ar viņu vienīgo princesi. Viņiem vajadzīga meitene, kuru izglābt. Kavalieri, tas viņi ir.

8.VIŅI IR LIELISKI GUĻAMISTABĀ: Kamēr viņi var nebūt pārāk pieredzējuši, viņi ir gatavi mācīties. Daudz mācīties. Turklāt viņi mācās ātri, lai nodrošinātu labāko sniegumu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru