8 lietas, ko atcerēties, kad esi attiecībās ar kādu, kura vecāki ir šķīrušies

1.Viņš/viņa tev neuzticas

Kaut bērnībā bieži bija dzirdēts par laimīgām beigām, tas pēkšņi izmainījās, kad tava mīļotā vecāki izšķīrās – viņam vai viņai šie sapņi tika sajaukti pēkšņi un negaidīti, tādēļ nespēja uzticēties laimīgām beigām vai labajam tika kriteni sašķobīta. Un šī neuzticēšanās ir neapzināta – viņš/viņa grib tev ticēt, bet vienmēr ir sajūta, kas to liedz.

2.Viņi vēl joprojām ir sāpināti

Nav svarīgi, cik sen tas bija. Vēl šodien viņi atcerās un izjūt mazu vilšanās sajūtu, mazu sāpju sajūtu.

3.Viņiem vajag zināt, ka tev var uzticēties

Var būt tēvs nekad neatnāca uz sporta spēlēm vai mama vienmēr nokavēja skolas ludziņas. Viņam vai viņai vajag zināt, ka tev var uzticēties – ja esat sarunājuši tikties 6 vakarā, tad esi tur 6 vakarā.

4.Viņiem vajag būt skaidriem par tavā jūtām

Šķiršanās smagi ietekmē pieaugušos, kur nu vēl bērnus. Šķiršanās, ko viņi ir piedzīvojuši bērnībā, ir radījuši daudzus jautājumus par to, kad attiecības ir labas un kad nav. Kad tās ir nopietnas un kad nav. Ja vēlies, lai jūs esat kopā droši un pārliecināti, esi skaidrs. Saki, kā jūties un kas tev patīk/nepatīk. Ļauj viņiem saprast, jo nepārtrauktas šaubas neko labu nedos.

5.Viņiem nepatīk pārmaiņas

Viņi piedzīvoja pārmaiņas un tās radīja daudz sāpju un asaras – tas attiecas tiešu uz attiecībām. Esi mierīgs un ļauj viņiem pierast.

6.Viņiem nav ne jausmas, kā izskatās veselīgas attiecības

Uzticība un cieņa ir visu attiecību pamatā. Kad pāri izšķirās, bieži vien tieši šo vērtību trūkums ir tam pamatā. Tādēļ jums nāksies mācīties kopā- kas ir labas un veselīgas attiecības un kā tās veidot.

7.Viņi klusībā tic, ka jūsu attiecības izjuks

Spēcīgākās attiecības viņu dzīvē izjuka. Un, protams, ka tagad viņi domā, ka, ja reiz tas noticis ar vecākiem, tas notiks arī ar viņiem, jo ābols no ābeles taču tālu nekrīt.

8.Bet tikpat ļoti viņi vēlas, lai jūsu attiecības izdotos

Kaut dzīvē vīlušies un sāpes pieredzējuši – viņi tomēr vēlas skaisto un brīnišķo. Un viņi vēlas, lai tas būtu tieši ar tevi, spītējot visam pārējam.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru