8 padomi, ko tev var sniegt laimīgi pāri

1.Nekad nenovērtē par zemu vienu vienīgu frāzi: „Kāda bija tava diena?”

Laikam ejot, vienkāršas frāzes, kas atgādina par rūpēm un iejūtību, nezaudē savu nozīmi un nepieciešamību. Ir patīkami apzināties, ka vakarā, kad šķietami nevienam neinteresē, kā aizritējusi tava diena, tavs mīļotais būs ieinteresēts un uzklausīs visu, ko vēlēsies teikt.

2.Dažas nesaskaņas ir tikai nesaskaņas, tās vēl nav attiecību beigas.

Tu vari būt neprātīgi iemīlējies personā un tajā pašā laikā arī dusmīgs uz to pašu personu. Mazi vai arī lielāki strīdi nenozīmē, ka jūsu attiecībām ir lemts izjukt. Stipri pāri izvēlās attiecības pār strīdiem.

3.Pieņem to, ka attiecības nozīmē arī atbildību.

Iespējams, ka tu nevēlēsies darīt pilnīgi visu kopā ar savu partneri, bet tu arī zini, ka ikviens brīdis, ko pavadāt kopā, padara jūs abus laimīgākus.

4.Pārsteigumiem ir liela vērtība attiecībās.

Tas vien, ka tu atceries laiku pa laikam paslēp mīļotā jakas kabatā mīļu zīmīti vai noliec uz viņa rakstāmgalda mīļāko šokolādes tāfelīti – tas ir daudz. Šādi nelieli uzmanības žesti var padarīt dienu daudz, daudz labāku.

5.Skūpsts, kad atgriezies mājās, un skūpsts, pirms dodies prom.

Ienākot mājās, nedari neko citu, pat nerunā, tikai pieej pie mīļotā un noskūpsti viņu. Un, pirms dodies prom, neaizmirsti noskūpstīt viņu atkal. Šie skūpsti nozīmē ļoti, ļoti daudz.

6.Cieni mīļotā ģimeni tā, kā tu cienītu viņu pašu.

Ir patīkami apzināties, ka mīļotais jūtas labi, kad ir ar tevi un tavu ģimeni. Tas padara situāciju brīvāku un baudāmāku. Turklāt, cieņa pret mīļotā ģimeni norāda, ka tu spēj uzņemties atbildību un saistības, ko rada attiecības.

7.Dažreiz tev būs jāatsakās no pasākumiem kopā ar citiem cilvēkiem, lai jūs spētu būt divatā.

Laiks, ko pavadāt kopā, ir ļoti, ļoti svarīgs. Un bieži vien ir jāsaprot, ka attiecības ir svarīgākas par formālu tikšanos.

8.Neļauj citiem runāt sliktu par savu mīļoto.

Īpaši, ja tavs mīļotais vai mīļotā ir tev blakus. Tas norāda, ka tu vērtē savu mīļoto augstāk par visu citu – tu nebaidies iestāties par viņu un aizstāvēt viņu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru