8 pazīmes, ka tavs partneris tevi tiešām mīl

Viņš vienmēr domā, ka tu izskaties lieliski

Kad nejūties īpaši pievilcīga, neesi uzklājusi kosmētiku vai vienkārši esi uzvilkusi ļoti ikdienišķas drēbes, viņš tik un tā novērtē tavu skaistumu. Lai atstātu labu iespaidu, tev nav jāizliekas, ka esi labāka, jo viņš vienmēr tevi redz pozitīvā gaismā.

Nekādas drāmas vai nevajadzīgu strīdu

Dzīvē jau tāpat pietiek problēmu, un viņš cenšas atvieglot tavu dzīvi nevis to vēl vairāk sarežģīt un padarīt sliktāku. Viņš nepārbauda tavas jūtas vai uzticību, un, kad izceļas strīds, tas ātri tiek atrisināts. Kāds vienmēr atzīs, ka ir kļūdījies, un centīsies atrisināt problēmu.

Viņš vēlas augt kopā ar tevi

Varbūt viņš ne vienmēr zina, kā pret tevi izturēties, taču vienmēr centīsies tevi saprast un darīs visu, lai piepildītu tavas īpašās vēlmes.

Tu esi prioritāte

Viņš vienmēr atvēl laiku tev. Arī tad, kad esat šķirti, tu joprojām jūties kā svarīga viņa dzīves daļa. Pavadot laiku kopā, viņš tev velta nedalītu uzmanību.

Jūsu attiecībās valda savstarpēja uzticēšanās un cieņa vienam pret otru

Viņš nedara neko tādu, kas būtu necienīgi vai tevi kaut kādā veidā nomelnotu. Jūsu starpā valda uzticība, kas stiprina attiecības.

Jums kopā vienmēr ir jautri

Tas šķiet pašsaprotami, un dažreiz tam netiek pievērsta pietiekoši liela uzmanība. Neatkarīgi no tā, ko darāt, jūsu starpā vienmēr valda pozitīva gaisotne. Pat došanās uz pārtikas veikalu ir kā aizraujošs piedzīvojums. Arī tad, kad pavadāt laiku mājās, visās klusuma pauzēs var just, ka novērtējat un mīlat viens otru.

Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru