Kā katras zodiaka zīmes pārstāvis pārtrauc neveiksmīgas attiecības


Kāds vispusīgi argumentē savus centienus pārtraukt romānu, cits speciāli sarīko skandālu, lai aizietu skaļi un zīmīgi, bet kāds cits vienkārši izgaist plašajās tālēs, nesniedzot nekādus paskaidrojumus.

Ir arī tādi, kuri paši neaiziet, bet turas pie attiecībām līdz pēdējam, kamēr partneris nepieliek punktu.
Piemēram, Auni no apnikušajiem mīļākajiem šķiras izlēmīgi. Viņi skaļi un skaidri paziņo par saviem nodomiem un uz visiem laikiem izsvītro bijušos partnerus no savas dzīves. Ja šīs zīmes pārstāvis nogurst no sava mīļotā, zaudē par viņu interesi, pārstāj viņu gribēt, tad ….

Auns 

Auni no apnikušajiem mīļākajiem šķiras izlēmīgi. Viņi skaļi un skaidri paziņo par saviem nodomiem un uz visiem laikiem izsvītro bijušos partnerus no savas dzīves. Ja šīs zīmes pārstāvis nogurst no sava mīļotā, zaudē par viņu interesi, pārstāj viņu gribēt, tad neredz jēgu tērēt viņam savu laiku. Tieši tāpēc Auni reti paliek draudzīgās attiecībās ar tiem, ar kuriem pārgulējuši un satikušies. Viņus nesaista pagātne, viņi ir vērsti uz nākotni un nevelk līdzi to, kas sevi ir izsmēlis.

Vērsis 

Vērši attiecības izbeidz diezgan taktiski. Viņi neaiziet uzreiz, bet sāk pakāpeniski attālināties – retāk zvana un atbild uz zvaniem, cenšas nepieļaut intīmu tuvību, pārstāj aicināt partnerus sev līdzi uz dažādiem pasākumiem un ciemos pie radiniekiem.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru