Kā katras zodiaka zīmes pārstāvis pārtrauc neveiksmīgas attiecības

Dvīņi

Dvīņi sarauj attiecības ar skaļu skandālu, apsūdzībām, pretenzijām. Viņi aplej apnikušos mīļākos ar netīrumiem, atceras visu negatīvo, kas noticis mīlas sakara laikā. Šīs zīmes pārstāvjiem ļoti nepatīk justies vainīgiem, tāpēc galīgo sarunu par šķiršanos veido tādā veidā, lai pārliecinātu sevi un viņu pamesto cilvēku, ka viņš pats visu sabojājis un ka viņš ticis paciests, cik ilgi varēts, taču turpmākām attiecībām vairs nav spēka.

Vēzis

Vēži ārkārtīgi pieķeras saviem mīļākajiem un viņiem ļoti nepatīk aiziet pirmajiem, tāpēc viņi līdz pēdējam turas pie attiecībām, meklē jaunus saskares punktus, cenšas saglabāt to, kam jau iztērējuši daudz laika. Tāpēc parasti Vēži ir tie, kurus pamet. Taču pat tad, ja Vēzis pats izbeidz romānu, viņš neizsvītro bijušo partneri no savas dzīves, periodiski viņam zvana, palīdz, apsveic svētkos un cenšas saglabāt draudzīgas attiecības.

Lauva 

Lauvas ar apnikušajiem mīļākajiem nešķiras uz visiem laikiem. Viņiem nekas nav iebilstams pret draudzīgu attiecību uzturēšanu un dažkārt – nodarbošanos ar seksu. Pat tad, ja mīlas sakars ir atstājis negatīvas atmiņas, Lauvas ātri piedod bijušajiem partneriem. Tomēr šīs zīmes pārstāvji necieš, kad tie, kurus viņi pametuši, sāk traucēt veidot jaunas attiecības. Tad viņi sadusmojas un pret bijušo partneri vērš apvainojumus un apsūdzības.

Jaunava

Jaunavas attiecības pārtrauc smagi gan sev, gan cilvēkam, ko tās pamet. Pat tad, ja Jaunavas otru cilvēku vairs nemīl un viņš neizraisa seksuālu interesi, šīs zīmes pārstāvji turpina uzskatīt viņu par savu īpašumu, tāpēc nevar reizi par visām reizēm pielikt attiecībām punktu. Jaunavas pastāvīgi atgādina par sevi – zvana, raksta īsziņas, izseko pamesto partneri caur kopīgiem draugiem. Turklāt bieži sarunas ar bijušajiem partneriem beidzas ar strīdu, jo Jaunavas nav spējīgas iztikt bez pretenzijām un moralizēšanas.

Svari

Svariem šķirties nepatīk, bet viņus pašus bieži pamet. Pēc savas gribas Svari sarauj attiecības tikai tajā gadījumā, ja iemīlas kādā citā, zaudē galvu un sapņo sākt jaunu dzīvi. Tad viņi, atvainojoties un sarkstot, piedāvā esošajam partnerim palikt draudzīgās attiecībās un lūdz neturēt uz viņu ļaunu prātu, pieliek attiecībām punktu, turklāt atklāti pastāsta par šķiršanās iemesliem. Svari cer uz sapratni, bet pašu šķiršanās procesu cenšas padarīt mazāk sāpīgu tam, kuru pamet.

Skorpions 

Skorpioni pamet apnikušus mīļākos strauji un diezgan ļauni. Viņi neizturas delikāti un nemēģina rūgto tableti padarīt saldāku, bet tiešā veidā paziņo, ka mīlas sakars ir beidzies. Šīs zīmes pārstāvjiem ir dziļi uzspļaut uz to cilvēku jūtām, kurus viņi vairs negrib redzēt sev līdzās, tāpēc Skorpioni, paziņojot par šķiršanos, izmanto sev raksturīgo sarkasmu un cinismu. Tiesa, dažkārt Skorpionos tomēr pamostas sirdsapziņa un viņi cenšas kaut kādā veidā palīdzēt nokārtot pamesto partneru personīgo dzīvi.

Strēlnieks

Strēlnieki reti pārtrauc attiecības uz visiem laikiem. Viņi atstāj sev iespēju atgriezties, tāpēc tur eksmīļākos savā tuvumā, piešķirot viņiem draugu statusu. Lai gan Strēlnieki bieži saved savus bijušos kopā ar cilvēkiem, ar kuriem pamestie varētu veidot pāri, viņi regulāri filtrē ar eksmīļākajiem un pat ievelk viņus gultā draudzīgam seksam. Bet tad, kad Strēlnieki jūt, ka viņus grib pamest, viņi paši ātri un uz visiem laikiem pazūd, cenšoties izvairīties no pazemojuma.

Mežāzis

Mežāži pirms šķiršanās ar cilvēku, kuru vairs nemīl, ilgi, cītīgi un izsmeļoši skaidro, kāpēc vairs nevēlas būt ar viņu kopā. Viņu izteikumi ir stingri argumentēti, sakņoti faktos un piemēros, pretenzijas rūpīgi pārdomātas. Pēc šādas sarunas pamestajam cilvēkam bieži rodas nevis aizvainojums, bet atvieglojuma sajūta, ka viss beidzot ir beidzies un var būvēt sev jaunu dzīvi.

Ūdensvīrs

Ūdensvīriem nepatīk skaidrošanās un smagas sarunas, tāpēc parasti viņi vienkārši izgaist no mīļāko dzīves, atstājot aiz sevis neizpratni un aizvainojumu. Šīs zīmes pārstāvji sarauj visus kontaktus, dažkārt pat maina telefona numuru vai iekļauj bijušos partnerus “melnajā sarakstā”. Ūdensvīriem pārāk dārga ir izvēles brīvība un laiks, lai viņi uzklausītu to cilvēku pretenzijas, kurus viņi pametuši. Un pat tad, ja kādā brīdī Ūdensvīri nožēlo šķiršanos, viņi attiecības ar bijušo partneri atjauno ļoti reti.

Zivis

Zivīm nepatīk pieņemt lēmumus, tāpēc tās vilcinās ar šķiršanos, nesaka “nē”, piekrīt satikties. Taču paši neierosina komunikāciju ar apnikušajiem mīļākajiem, cenšas izvairīties no taktiliem un seksuāliem kontaktiem, izturas atturīgi un vēsi. Zivis dara visu, lai tas, kuru vairs nemīl, pats pieliktu punktu un beidzot atstātu tās mierā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru