Aizsardzības ministrs Kuldīgā tiksies ar Kurzemes izglītības pārvalžu vadītājiem un skolu direktoriem

Trešdien, 27.februārī, plkst. 10.00 aizsardzības ministrs Artis Pabriks Kuldīgā atklās Aizsardzības ministrijas rīkoto semināru Kurzemes reģiona izglītības pārvalžu vadītājiem un skolu direktoriem, kurā iepazīstinās ar Latvijas aizsardzības nozares prioritātēm un aktualitātēm.

Seminārā tiks pārrunāti arī mūsdienu drošības izaicinājumi, informatīvās telpas radītie riski, kā arī Latvijas armijas un Neatkarības kara 100.gadadienas svinību norise. Tāpat tiks diskutēts par jauniešu patriotisma veidošanu un valsts aizsardzības mācības ieviešanu skolās, kā arī visaptverošas valsts aizsardzības ieviešanu Latvijā, skaidrojot tās nepieciešamību un pašvaldību iesaisti.

Savukārt no plkst. 13.00 līdz 17.00 ikvienam interesantam Pilsētas laukumā, Kuldīgā būs iespēja apskatīt Nacionālo bruņoto spēku militārās tehnikas un ekipējuma izstādi.

Kuldīgā aizsardzības ministrs A. Pabriks arī apmeklēs Zemessardzes 4. Kurzemes brigādes štābu, lai tiktos ar brigādes komandieri pulkvedi Andri Riekstu un pārrunātu brigādes veicamos uzdevumus, kā arī iepazītos ar attīstības prioritātēm. Vizītes laikā A. Pabriks apmeklēs arī Zemessardzes 45. kaujas nodrošinājuma bataljonu.

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvju ievērībai!

Aicinām plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus trešdien, 27. februārī, apmeklēt:

1. plkst. 10.00 – 12.00 semināru Kurzemes reģiona izglītības pārvalžu vadītājiem un skolu direktoriem Kuldīgā, Pilsētas laukumā 4, Mārtiņa zālē. Ierašanās – līdz plkst. 9.45;

2. plkst. 14.40 – 16.10 aizsardzības ministra A. Pabrika vizīti Zemessardzes 4. Kurzemes brigādes štābā Ventspils ielā 102, Kuldīgā. Ierašanās – līdz plkst. 14.25.

Dalību pasākumā lūdzam pieteikt līdz 26. februāra plkst. 15.00, rakstot uz e-pastu [email protected]. Pieteikumā nepieciešams norādīt pārstāvēto plašsaziņas līdzekli, vārdu, uzvārdu un personas kodu. Ierodoties uz pasākumu līdzi ņemt personu apliecinošu dokumentu – pasi vai ID karti.

Informējam, ka Jūsu dati tiks apstrādāti tikai konkrētā pasākuma vajadzībām. Datu uzglabāšanas laiks – līdz pasākuma beigām 27. februārī.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru