Alkatīgāko zodiaka zīmju tops – kurā vietā ierindojies tu?

  1. vieta: pozeris

Skorpioniem dāsnums ir veiksmīga iespēja parādīt sevi no labās puses. Galvenais, lai paziņas pēc nopelniem novērtētu viņu budžetu, jauno remontu, grezno interjeru, izdevīgo darbu un vispār viņu stāvokli. Bet tikko kā Skorpionus piemeklē materiālās problēmas, viņi kaut kā piepūšas un pazūd no redzesloka. Lieta tāda, ka Skorpioniem nepatīk pati doma par to, ka kaut kur sabiedrībā var parādīties bez naudas.

  1. vieta: vajadzīgi skatītāji

Dvīņi pagaidām vēl nav skaidri izlēmuši, vai viņi ir skopi, vai arī dāsni. Par šo zīmi ir zināms vien tas, ka, lai viņi izrādītu dāsnumu, tās pārstāvjiem ir nepieciešami skatītāji, publika un, vēlams, aplausi. Dvīnis var atklāti atteikt jums aizdot 100 eiro, kad lūdzat to divatā ar viņu. Vērsieties pie Dvīņiem pēc palīdzības tad, kad uz viņiem skatās daudz cilvēku. Tieši tad viņi būs gatavi atdot pēdējo centu savā makā, apbērt jūs no galvas līdz kājām ar komplimentiem un naudaszīmē, un iesēdināt jūs taksī līdz blakus mājai.

  1. vieta: viss ir sarežģīti

Zivis atrodas tieši vidū. Ar viņām viss ir tik sarežģīti. Jo viņas var būt līdz asarām skopas, kā arī dāsnas līdz tādam pašam stāvoklim. Pats galvenais nebūt nav Zivju materiālais stāvoklis, bet gan viņu garastāvoklis. Turklāt nav iespējams noteikt, kad viņu noskaņojums būs “šodien es tev nopirkšu visu, debesis, zvaigznes un jūru”, bet kad “neko man neprasi”. Bet astrologiem ir zināmi slepenie ieroči. Zivīm patīk konkrētība. Tāpēc skaidri un gaiši, bez jebkādas kaunēšanās vajag viņiem stāstīt tieši par savām vēlmēm. Esiet pārliecināti, ja Zivīm ir nauda, tad viņas noteikti uzdāvinās jums dārgu un patīkamu dāvanu.

  1. vieta: algotnis

Vērši vienkārši dievina, kad nauda tiek tērēta tikai un vienīgi uz viņiem. Turklāt viņi itin nemaz no tā nekaunas. Sievietes un vīrieši, uzmanieties, starp šīs zīmes pārstāvjiem ir daudzas “uzturamās” un alfonsi. Viniem pat ir noteikta taktika: dažas reizes viņi ir gatavi neapdomīgi iztērēties jūsu dēļ, lai pēc tam bez kauna un kautrēšanās izmantotu jūsu bezlimita kredītkarti. Vispār, ja rodas nopietnas materiālās problēmas, Vērši nostāsies jūsu pusē, vienmēr nāks palīgā, aizsargās un apmaksās, un tas izlīdzina visus viņu trūkumus.

  1. vieta: visi mājās

Vēži dzīvo sev, un naudu tērē tikai un vienīgi nepieciešamām un patiesi vērtīgām lietām. Ar draugiem un tuviniekiem viņi ir samērā skopulīgi. Galvenais orientieris Vēžiem ir mantu pirkšana mājai un savu pašu ērtībām. Tāpēc gaidīt greznas dāvanas un atklātus žestus no viņiem nav vērts. Iesakiet Vēžiem nopirkt smaržas vai televizoru, viņi vienmēr izvēlēsies otro. Tieši tāpēc viņu māja ir kā sapnis, tur vienmēr ir omulīgi, ir svaigs remonts, antikvāra priekšmeti un pēdējie tehnoloģiskās modes jaunumi.

  1. vieta: materiālais egoists

Jaunavas naudu vējā nešķiež, un velti savu maciņu nenoslogo. Bet tas nenozīmē, ka šīs zīmes pārstāvji nevar nopirkt izsmalcinātas un dārgas mantas. Var un pērk, tiesa, tikai sev. Tomēr Jaunavas ir tik ļoti pakļautas manipulācijai, ka nebūs ne mazākās grūtības izčīkstēt no viņām pāris tūkstošus. Vispār, viņas var tos paprasīt atpakaļ, tikko viņu materiālais stāvoklis kļūs svārstīgs.

  1. vieta: visīstākais žmogs

Te nu mēs esam nokļuvuši līdz vismantkārīgākajai un merkantilākai zodiaka zīmei. Pirmajā vietā lepni apmetušies Mežāži, kuri pavisam atklāti ir skopi. Šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir gatavi ieguldīt naudu tikai un vienīgi sava sabiedriskā statusa uzlabošanā. Draugi, mīļie un tuvie cilvēki iztiks bez plašiem žestiem. Tieši Mežāži var meklēt, kur un ko nopirkt lētāk. Viņi ilgi un spītīgi staigās pa veikaliem, līdz atradīs kaut ko kaut vai par 2 eiro lētāku. Bet viņu mantkārība nav trūkums, bet gan priekšrocība, kuru vienmēr vajag atklāti pasvītrot, savādāk uzsēdīsies vēl uz kakla.

Lai arī zvaigznes katru zodiaka zīmi ir apveltījuši ar savādāku attieksmi pret naudu, nevajag aizmirst par cilvēcisko faktoru un reālajiem materiālajiem ienākumiem. Pat visdāsnākais un atklātākais cilvēks var kļūt mantkārīgs un merkantils, ja viņam pietrūkst naudas.

Avots:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru