Ar kurām zodiaka zīmēm nevajadzētu dzīvot kopā gaisa stihijas pārstāvjiem

Uzzini, ar kurām zodiaka zīmēm Dvīņiem, Svariem un Ūdensvīram zvaigznes sola sliktu kopdzīvi!

Tas, protams, nenozīmē to, ka šī informācija ir kā akmenī iekalta. Daudzi pāri kalpo par spilgtu piemēru, ka ne viss vienmēr ir tā, kā zvaigznes saka. Tomēr, jāatceras, ka ļoti daudzas lietas ietekmē arī dzimšanas gads, laiks un citi faktori!

DVĪŅI

Dvīņiem nenoliedzami visvairāk interesē laba komunikācija, tieši tādēļ šīs zīmes pārstāvim būtu neiedomājami grūti dzīvot kopā ar Zivīm. Diemžēl viņi nerunā vienā valodā un reti kad atrodas vienā lapaspusē. Dvīņi nav īsti piesardzīgākie cilvēki attiecība pret citu jūtām, bet Zivis var būt īpaši jūtīgas.
Dvīņiem patīk nesarežģīt lietas un viņi ir sociāli aktīvi, turpretī Zivis atkāpjas savu sapņu pasaulē. Ja šo zīmju pārstāvji veido romantiskas attiecības, Zivis vēlēsies ātri tās padarīt nopietnas, gluži pretēji Dvīņiem, kuri sākotnēji nevēlas neko nopietnu. Ja Zivis būs pārāk spēcīgi pieķērušās, Dvīņi jutīsies smacēti un pametīs Zivis neapskaužamā situācijā.

Lasi arī: Ar ko noteikti nevajadzētu dzīvot kopā ūdens zīmju pārstāvjiem

SVARI

Ne Svariem, nedz Zivīm patīk konfliktēt vai risināt problēmas, tā vietā abi šo zīmju pārstāvji labāk ierautos katrs savā alā, nevis steigšus censtos tikt galā ar problēmu. Svariem un Zivīm patīk harmonija, tomēr tiem abiem tā nozīmē ko pavisam atšķirīgu.
Lai tiktu gala ar problēmām, Svari vēlas racionāli to apdomāt un izrunāties, bet Zivis pārņem emociju uzplūdi un viņas labāk izvairās no cilvēku redzēšanas un tikšanas galā ar stresa situācijām. Lai arī Svari ir šarmanti un laipni, viņi nogurs no Zivju pastāvīgās vajadzības pēc emocionāla atbalsta. Arī Svariem pašiem nepieciešama uzmanība.

Lasi vēl: Ar ko noteikti nevajadzētu dzīvot kopā uguns zīmju pārstāvjiem

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrs augstu vērtē savu brīvību un individualitāti, viņam Vērsis šķiet pārlieku stingrs savā domāšanas veidā. Abi šo zīmju pārstāvji var būt ļoti stūrgalvīgi, tas savukārt radītu nopietnas problēmas un nespēju nonākt pie kopīga kompromisa. Vērsim nepieciešama stabilitāte, bet Ūdensvīrs pastāvīgi meklē ko jaunu, tā vietā, lai novērtētu viens otra atšķirības, viņi ļauj, lai tās viņus nopietni nokaitina.
Ūdensvīrs labprāt savu enerģiju liktu lietā, lai mainītu dzīvokļa iekārtojumu, bet Vērsis būtu dziļi nelaimīgs, jo viņš veltījis daudz laika un pūliņu, lai iekārtotu dzīvokli pēc iespējas labāk un ergonomiskāk, viņš nesaskatīs pārmaiņu jēgu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru