Atkarību horoskops – uzzini, kādas vājības piemīt katrai zodiaka zīmei

 

 

SVARI: Alkohols. Attiecības ar alkoholu var sākties kā sociāls ieradums, atpūšoties ar draugiem, bet šīs pašas attiecības lēnām var pāraugt atkarībā, pavadot ik vakaru bārā vai vienatnē ar pudeli ruma mājās.

SKORPIONS: Kaisle. Skorpiona atkarību veicina uzmācīgi aizrautīgā personība un augstais libido – šīs īpašības padara Skorpionu par perfekto kandidātu šai atkarībai.

STRĒLNIEKS: Sports. Strēlnieku allaž nomāc slimīga atkarība pēc perfektā ķermeņa un nepieciešamība pēc sportiskām aktivitātēm. Viss ir labs, kas ar mēru. Bet Strēlnieks mēdz to aizmirst.

MEŽĀZIS: Iepirkšanās. Mežāzis mīl strādāt, lai gūtu naudu, bet tikpat ļoti viņš to tērēt dārgās un izsmalcinātās precēs. Tik ļoti, ka bankas konts var izrādīties tukšs jau dažas dienas pēc algas saņemšanas.

ŪDENSVĪRS: Eksperimentālās narkotikas. Ūdensvīrs kā jau idejām atvērta persona, labprāt pamēģinās visu kaut reizi. Tomēr šī brīvdomātāja attieksme var izpausties arī narkotiku lietošanā- pamēģinot vienreiz, būs grūti nemēģināt otrreiz.

Lasi arī: Uzzini, ar kādām īpašībām tu esi apveltīts, atbilstoši savam dzimšanas datumam!

ZIVIS: Marihuāna. Zivis mīl „vieglumu” – kad pasaule virzās gluži kā plūstot. Šādas vēlmes mudinātas, Zivis var sākt pievērsties vieglajām narkotikām, piemēram, marihuānai. Tomēr problēmas rodas tad, kad Zivis aizmirst, kā tas ir, nebūt narkotiku ietekmē.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Pēteris</cite>

    murgs

  • <cite class="fn">Kvantzz Jerico-joe</cite>

    eu! ko vēl kosmosa tukšumā izkārtotie ķimiskie cietstrukturējumi un to molekulārmassa, ar uz tās iespējamiem organiskiem savienojumiem spēj pastāstīt par manu psihes struktūru, ķermeņa ķīmisko balansu un mentālām un ķimiskajām atsaucēm uz ārējiem kairinātājiem šajā saules sistēmā..un kā tie giasmas spīdekļi to vispār zin, un kā viņi jūsu ass’trologiem nodod šīs anāllītiskās ziņas. un no kurienes viņiem ir tādas tehnoloģijas ar resursiem lai neskaitāmu gaismas gadu atālumā visu laiku pētītu katru idiotu uz šīs planētas..

    un vēl pēdējais…viņiem tiešām citu nav ko darīt kā manam dzimšanas gadam un mēnesim stāstīt kaut kādu no pirksta izzīstu stulbumu??????

Pievienot komentāru