Attiecībās tiec kontrolēts? 4 pazīmes, kas to pierāda

Šīs pazīmes liecina par to, ka esi kopā ar cilvēku, kurš ir apsēsts ar kontroles pārņemšanu:

Viņš/-a vienmēr pieņem lēmumus

Tu esi ievērojis, ka cilvēks, ar kuru tu esi kopā, ir tas, kurš uzņemas iniciatīvu un visu laiku pieņem lēmumus. Tā ir svarīga brīdinājuma zīme.

Šis cilvēks zina, ko viņš grib un viņam vienalga, ko par to domā citi. Tu ievērosi, ka viņš izdomā noteikumus, bet tev tie jāievēro, ja vēlies sadzīvot.

Viņš/-a kompromisus uzskata par apvainojumiem

Ja esi ievērojis, ka tev tuvs cilvēks nespēj paiet soli pretī, lai nonāktu pie kompromisa, lai padarītu attiecības labākas, tad ļoti iespējams, ka viņš ir apsēsts ar visa kontrolēšanu.

Kompromisi nozīmētu to, ka šis cilvēks nespētu kontrolēt tevi kādā ziņā un tas padara viņu neapmierinātu.

Ja nav iespējams pat uzsākt jebkāda veida sarunas par kompromisu, tad tev būtu jāapsver iespēja nekavējoties izbeigt attiecības.

Viņš/-a nespēj iztikt bez otrās pusītes

Cilvēkam, kurš mīl kontrolēt, par katru cenu vienmēr jābūt kopā ar otro pusīti, lai pārliecinātos, ka tā dara to, ko viņš grib un, lai viņš vienmēr zinātu tās precīzu atrašanās vietu.

Šī ir viena no ievērojamākajām brīdinājuma zīmēm. Ja otrs cilvēks tev nespēj uzticēt privāto telpu vai kategoriski atsakās izlaist tevi no sava redzes loka, būtu svarīgi par šo problēmu runāt jau pie tās atklāšanas.

Viņš/-a pārbauda tavas mantas

Ja tava otrā pusīte bez tavas atļaujas pārbauda tavu telefonu, datoru, sociālos kontus vai jebko citu, viņa izdomās jebkādu iemeslu šādas rīcības attaisnošanai.

Ja esi ievērojis, ka tavs partneris nav spējīgs ar tevi komunicēt, bet tā vietā viņš pārbauda tavas personiskās mantas, lai iegūtu informāciju, tev nopietni jāapdomā šķiršanās no šī cilvēka.

 Avots: higherperspectives.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru