Auna raksturojums – Pirmā, otrā un trešā dekāde

 

Ja jūs piedzimāt starp 21. un 30. martu

Šī ir pirmā Aunu dekāde, kuru pārvalda Marss. Jūs esat pirmie dzimušie šajā zodiaka zīmē, tādēļ arī dzīvē tiecaties visur būt pirmie. Jums ir ļoti spēcīga motivācija, kas savienojumā ar jūsu līdera īpašībām palīdzēs sasniegt jebkuras jūsu izvēlētās profesijas virsotnes. Pirmās dekādes Aunu personība raksturojama kā enerģijas pilna, entuziastiska, kā arī kaislīga, turklāt šie Auni iepriekš minētās īpašības attiecina uz visiem dzīves posmiem. Būdami fiziski spēcīgi, jums ir iekšās paveikt un sasniegt visus savus uzstādītos mērķus. Pati galvenā rakstura iezīme – impulsīvi un nepacietīgi. Jūs visu pieprasāt tagad un tūlīt, tādēļ bieži nepagūstat visu līdz galam pārdomāt.

Ja jūs piedzimāt laikā no 11. marta līdz 10. aprīlim

Otrajā dekādē dzimušajiem Auniem palīgā steidz Saule. Šie zodiaka zīmju pārstāvji raksturojami kā ambicionāli, dinamiski un radoši. Jūs esat ļoti harizmātiski, turklāt pievelkat visus, ar kuriem jums dzīvē rodas jebkāds kontakts. Tā kā esat ļoti populāri, jums ir ļoti daudz draugu, kontaktu un paziņu, kuriem vajadzības gadījumā varat zvanīt. Vienmēr priecīgi un jaunekliski, ar degsmi sirdī, rotaļīgu cerību uz dzīvi, kā arī prieka pilnu, lēcienveidīgu pārvietošanos savā dzīves posmā. Jums piemīt lieliska īpašība – spēja pasmieties pašiem par sevi. Taču pati galvenais raksturojums jums tomēr būs lielība, jo esat ļoti pašapmierināts cilvēks. Jūs ar savu neatlaidīgo darbu un tieksmi dzīvē esat sasnieguši daudz, tādēļ vēlaties, lai visi apkārtējie to arī zina. Jums vienmēr vajag būt uzmanības centrā, jo neciešat būt tikai kārtējais cilvēks pūlī.

 Ja jūs piedzimāt starp 11. un 20. aprīli

Trešo Aunu dekādi pārvalda Jupiters. Trešās dekādes Auni tiek raksturoti kā dāsni, optimistiski un mīļi. Jums patīk izpētīt visu jauno, tādēļ ceļošana ir ļoti svarīga jūsu dzīves sastāvdaļa. Jūs uzskatāt dzīvi par vienu lielu piedzīvojumu, tādēļ nespējat pretoties izpētīt visu un gūt jaunus piedzīvojumus, apmeklējot aizvien jaunas vietas. Jums ir nebeidzama tieksme pēc zināšanām, tādēļ visas dzīves laikā jūs nemitīgi tieksieties uzzināt ko jaunu, iemācīties. Jūs esat ļoti gudri cilvēki, tādēļ liksiet lietā savas prāta spējas, lai gūtu sev labumu. Daži mīnusi šajā laikā dzimušajiem – jūs esat ļoti lieli sapņotāji ar nereālām gaidām no dzīves. Būdami mūžīgie optimisti, reizēm nepamanāt iespējamās grūtības vai problēmas, kas rodas kādā projektā, idejā vai uzņēmumā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru