Pieci interesanti un neparasti fakti par katru zodiaka zīmi

Noskaidro, kas tieši tavu zodiaka zīmi padara par tik īpašu!

AUNS

1. Viņš ir gatavs panākt savu

Vai kādreiz esi prātojis, kādēļ tavs Auna zīmē dzimušais kolēģis padara divtik daudz darba divreiz īsākā laika posmā? Vai kādēļ viņš labprāt piesakās uzņemties atbildību par kādu izaicinošu projektu? Atbilde ir vienkārša: Viņš ir pašpārliecināts.

Auna prāts ir izlēmīgs un agresīvs. Viņš ir nepacietīgs un nekad nesapņo par “kā būtu, ja būtu”.

Viņš ar galvu pa priekšu metas uz priekšu un nebaidās no izaicinājumiem.

Auni ir asu izjūtu meklētāji, viņu drošā un impulsīva daba ļauj visnotaļ vienkārši tikt galā ar šķēršļiem. Šos karstasinīgos piedzīvojumu kārotājus nekas neapturēs.

2. Viņš ir harismātisks

Aunam nekādas grūtības nesagādā “uznākšana uz skatuves”. Brīdī, kad Auns ienāk telpā, visi elpu ievilkuši lūkojas viņa virzienā. Papildus izcelties liekošajam apģērbam un izkatīgumam, Auns ir apbruņojies arī ar spēcīgiem vārdiem. Viņam uz pieres stāv rakstīts “ar mani jārēķinās”.

Cilvēkiem patīk atrasties Auna sabiedrībā, viņus patiesi sajūsmina šīs zodiaka zīmes varenība un spēks.

Auns savu dzīvi dzīvo entuziasma pilns; ir aizraujoši redzēt, kā viņš darbojas. Nav nekāds brīnums, ka Aunam ir tik daudz draugu, viņa pozitīvais lādiņš iedvesmo arī apkārt esošos cilvēkus.

3. Viņš piedalās, lai uzvarētu

Visu, ko tu vari paveikt, Auns pamanīsies izdarīt labāk. Viņš ir pārliecināts, ka var visu paveikt vislabāk!

Vai atceries to skolasbiedru, kuram bija labākās atzīmes visā klasē, viņš bija basketbola komandas kapteinis un skolēnu pašpārvaldes biedrs? Viņš noteikti bija dzimis Auna zīmē. Ja Auns ko nolēmis darīt, viņa koncentrēšanās uz šo lietu kļūst neticami asa. Neizdošanās neietilpst viņa plānā.

4. Viņš ir dzimis līderis

Auns noteikti nav dzimis, lai būtu pelēkās masas daļa; viņš ir dzimis, lai to vadītu un virzītu. Auns ir sabiedrisks, entuziastisks un neatkarīgs. Viņam nepatīk saņemt ieteikumus no citiem, par spīti tam, cilvēki apbrīno Auna drosmi.

Lai arī Auns parasti uzreiz nenonāk projekta vadītāja amatā, ceļš viņu turp noteikti aizvedīs. Ļaut kādam citam uzņemties atbildību nav Auna stilā. Viņš ir īsts tendenču noteicējs.

5. Viņš ir centīgs

Rīza Viterspūna, kas dzimusi Auna zīmē, izveidojusi veiksmīgu karjeru attēlojot pašpārliecinātas un kaislīgas sievietes. Viņa pierādīja, ka sievietes matu krāsa nav šķērslis, lai iegūtu diplomu jurisprudencē.

Ja Auns izdomājis, ka kaut ko darīs, tad neviens nespēs viņu atturēt.

 

VĒRSIS

1. Vērsis ir pirmā no Zemes zīmēm, un par viņu tiešām var teikt – ciets kā akmens

Vērši ir arī piezemēti, tāpēc viņiem ir svarīga sava vieta. Darba augļi ir jāredz šeit un tagad, un reālistiskais un piezemētais raksturs Vēršiem liek cītīgi strādāt, lai iegūtu drošības sajūtu.

Vērši ir vieni no uzticamākajiem un dāsnākajiem cilvēkiem. Neskatoties uz stingro raksturu un spēcīgo ārieni, Vēršiem ir arī daudz vajadzību. Viņi aizstāv sev tuvos cilvēkus un ir ļoti uzticami draugi, kā arī biznesa partneri.

2. Viņiem patīk baudīt

Vērši mīl ērtības, un tas izpaužas visās piecās maņās. Piemēram, viņi izbauda labu ēdienu, vīnu, smaržīgās sveces, zīdainus palagus, uz mēles kūstošus desertus, pūkainus paklājus un daudz ko citu.

3.Vērši ir radoši

Tiem, kas dzimuši Vērša zīmē, mēdz būt laba balss. Venēras ietekme ļauj izpausties muzikālos un radošos talantos, tāpēc, ja viņi nedzied, nespēlē kādu instrumentu vai neglezno, tad noteikti izpauž savu radošumu, piemēram, organizējot ballītes vai veidojot interjeru.

 

Lasi vēl: 5 lietas, kas Tev jāzina par draugu – Vērsi; vieni no centīgākajiem un uzticamākajiem cilvēkiem

 

4. Vērši ir taupīgi

Kad Vērši tiecas uz mērķi, viņi dodas taisnā ceļā tam pretī un neskatās apkārt. Kad viņiem ir rīcības plāns, tad no tā nav atkāpju. Vērši ir arī ļoti pacietīgi, kārtīgi apsverot katru soli, un viņiem ļoti nepatīk pārmaiņas. Lai arī pacietība var radīt slinku un pasīvu cilvēku iespaidu, beigu beigās Vērši vienmēr dabū to, ko vēlas.

5. Vērši prot apieties ar naudu

Viņi vienmēr uztraucas par finanšu jautājumiem. Ja viņi paši nekārto savus rēķinus, tad vismaz meklē veidus, kā nopelnīt vairāk naudas. Vērsim nauda ir tik svarīga, ka tā ietekmē visu vērtību sistēmu, un, ja Tev kādreiz vajag palīdzību naudas jautājumos, tad Vērsis noteikti varētu palīdzēt.

 

DVĪŅI

1. Dvīņi nav īsti uzticami

Tas nebūt nenozīmē, ka viņi apzināti Tevi pievils. Dvīņi bieži vien nemaz nenojauš, kā viņu rīcība ietekmē citus un dažkārt viņi interesējas tikai par sevi. Kā Dvīņa mīļotajam cilvēkam, Tev jābūt pašpietiekamam, neatkarīgam un ļoti pacietīgam. Ja Dvīņi būs ko sagrēkojušies, viņi tūliņ metīsies par to atvainoties. Neliec viņiem justies slikti, tomēr piekodini, lai viņi piestrādā pie uzticamības uzlabošanas.

2. Viņiem ir grūti uzticēties

Ja Tev problēmas sagādā uzticēšanās cilvēkiem un Tu apsver iespēju veidot attiecības ar Dvīņiem, padomā labi, pirms pieņem galīgo lēmumu. Lai arī Dvīņi savā būtībā nav negodīgi, viņus bieži vien iespaido mirkļa sajūtas. Pastāv zināma iespēja, ka Tu domāsi vai viņš/-a tiešām domāja to, ko teica. Jo biežāk tā notiks, jo lielāku jucekli Tavā galvā tas radīs. Ja iepriekšējo attiecību dēļ Tev ir problēmas ar uzticēšanos, tad zini, ka Dvīņi ir ļoti grūti nolasāmi cilvēki.

3. Dvīņi dzīvo mirkļa iespaidā

Tā ir lieliska iezīme. Dvīņi vienmēr ir priekpilni un jautri cilvēki, ar kuriem visi labprāt komunicē. Bieži vien Dvīņi ir ballīšu dvēseles, kuri piesaista citus. Tomēr attiecībās tā var būt milzīga problēma. Tiem cilvēkiem, kuri mīl pasākumus ieplānot laicīgi, Dvīņi šķitīs kā apgrūtinājums. Savukārt, ja Dvīņus steidzinās, viņi jutīsies atsvešinājušies, it īpaši tad, ja jārunā par attiecību nākotni.

 

Lasi vēl: Dvīņi mīlestībā; no vienas puses vēlas mīlestību, no otras- brīvību

 

4. Dvīņiem seksuālās attiecības nav galvenais

Dvīņiem nav tik svarīgs seksa process, cik svarīgas ir tā laikā izjustās emocijas. Tev jābūt rotaļīgam un jāpatur prātā tas, ka Dvīņi ienīst rutīnu. Nekad pārlieku neiesīksti.

5. Dvīņi mēdz atsvešināties no emocijām

Ja esi gatavs pienācīgi uzklausīt Dvīņus, tad Tu spēsi iegūt nepieciešamo ieskatu viņa/-as domās. Tas palīdzēs veidot emocionālo saikni, kas liks Jums abiem justies īpašiem. Šādi Dvīņi spēs atbrīvoties Tavā priekšā. Dvīņi reizēm ir visnotaļ nesavākti, tomēr, ja esi iecerējis ar šīs zīmes pārstāvi veidot nopietnas attiecības, viņš noteikti kļūs par brīnišķīgu draugu un mīļoto.

 

VĒZIS

1. Viņiem ir ļoti dziļa dvēsele.

Iekšēji Jūs pastāvīgi maināties. Daudz ko saprotat bez vārdiem. Redzat cauri citiem cilvēkiem. Jums ir ļoti augsts potenciāls tieši psiholoģijas jomā.

Lasi vēl: Viss, kas Tev būtu jāzina par Vēža zīmē dzimušajiem

Jūs varat aizmirst datumus vai vārdus, taču cilvēka reakciju, viņa noskaņojumu sarunas laikā – nekad! Jūs spējat paturēt savā prātā veselu iespaidu gammu. Jums piemīt maģisks spēks. Esat neparedzami.

2. Mīlestībā Vēži ir ļoti romantiski.

Zināmā mērā visu savu dzīvi Jūs saglabājat bērna, jaunieša psiholoģiju un pasaules uztveri.

3. Vissvarīgākais periods Vēža dzīvē ir bērnība.

Jums noteikti patīk atgriezties pagātnē un to atcerēties. Jums ir pazīstama nostaļģija. Smaga bērnība pilnīgi noteikti atstāt visnotaļ tumšu iespaidu uz visu Vēža dzīvi, turklāt tā var pilnībā mainīt viņa raksturu. Rētas, kas gūtas bērnībā, viņš nekad neaizmirsīs!

Lasi vēl: VĒZIS – mīlestība, attiecības, laulība; viegli ievainojami manipulatori!

 

4. Jūs esat uzticīgi savai mājai, ģimenei, esat centīgi, rūpīgi un sapņaini.

Vairāk par visu Jūs vēlaties, lai Jums ir pastāvīga dzīvesvieta un ģimene tuvumā. Paši gan Jūs neesat visnotaļ stabili, kas ir izskaidrojams ar to, ka esat pārlieku emocionāli. Savā dvēselē Jūs spējat pārdzīvot veselu emociju gammu, kas dažreiz nav salīdzināma ar to, kas ir noticis patiesībā.

5. Vēžiem ir ļoti labi attīstīta intuīcija.

Jūs spējat sajust pārmaiņas jau iepriekš, tāpēc jau laicīgi arī varat tām sagatavoties. Jūsu dzīves uzdevums ir radīt ģimeni, nodrošināt tai labklājību un mieru mājās.

Lai lasītu tālāk, šķir otru lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ints</cite>

    Ir grūti piekrist daudzumam,kas teikts par Dvīņiem. Pats sevi pazīst vislabāk ne kaimiņš!Copy un Paste!Nekkas vairāk.

Pievienot komentāru