AUNS bērnībā – raksturs un audzināšana

Auni patiešām ir interesanti cilvēki, bet kā bērni – vēl neparastāki, jo jau no pašas dzimšanas visiem dara zināmu, ka ir piedzimusi diža personība. Zīdaiņa vecumā kliegšana, bet vēlāk skaļa komandēšana. Pat viņa mājiniekiem reizēm ir grūti saprast, kurš ir noteicējs.

Mazais auniņš ir ļoti dinamisks, kustīgs un pārgalvīgs. Viņu ne mirkli nevar atstāt bez ievērības. Aunam vajadzīgs plašums, kur iztrakoties, – šaurā telpā viņš jutīsies slikti. Vecākiem būtu ārkārtīgi ieteicams savu mazuli jau agri iesaistīt kādā sporta aktivitātē. Jau no bērnības vēlas būt komandieris skolā un pat mājās. Tas tāpēc, ka viņš ir dzimis vadonis.

Lasi arī: Saderības horoskops: uzzini, vai esi astroloģiski saderīgs ar savu bērnu

Mazais Auns nedrīkst zaudēt pašpārliecinātību un ticību saviem spēkiem – tie viņam nepieciešami kā gaiss. Šie aprīļa bērni ir lieli sapņotāji, bet viņu sapņi no citiem atšķiras ar lielu konkrētību. Viņš zina, ko grib, un to arī panāks.

 

Skolas gaitās Aunam jau sākas problēmas. Viņš gan ir pietiekoši gudrs, taču necieš ilgo sēdēšanu miera stāvoklī. Tāpat grūtības sagādā arī skolotāju pavēles, jo tas taču ir Auns, kurš parasti pavēl. Aunam ir jāuztic dažādi pienākumi vai klases vecākā amats, ar to viņš lieliski tiks galā.

Interesanti, ka Aunu meitenes daudz neatšķiras no šīs zīmes zēniem. Viņām tāpat patīk kāpelēt pa kokiem un uzņemties vadību. Lai sodītu par kādu nedarbu nepieciešama pavisam cita taktika, nevis rājieni.  Pasakiet savam Auniņam, ka viņš vienkārši nav tik gudrs, kā pārējie, un tad jūs redzēsiet, kā pamodīsies Auna pašlepnums. Viņš piepūtīs vaigus un metīsies mācībās. Neaizmirstiet arī kādreiz savu Auniņu paslavēt.

Auni agri attīstās, viņi vēlas visu darīt paši. Viņiem ļoti izteikta seksualitāte. Būtu labi, ja šajā pārejas periodā Aunam būtu kāda nodarbošanās. Vecāki nekādā gadījumā nedrīkst kritizēt savu bērnu, jo tā var rasties nepārvarama plaisa jūsu starpā.

Lasi arī: Horoskops: cik liels ir Tavs potenciāls uzaudzināt neciešamu bērnu

Lai bērna mutuļojošo enerģiju novirzītu vajadzīgajā gultnē (piemēram, sporta nodarbībās), vecākiem jāiemācās būt apņēmīgiem un stingriem savās prasībās, taču šīm prasībām obligāti jābūt argumentētām. Aizmirstiet par spēka pozīcijām: ne ar piespiešanu, ne aizliegumiem nekādu panākumu nebūs. Auns ir spītīgs, un ar šo bērna rakstura iezīmi vecākiem nākas saskarties jau ļoti agri, turklāt ne tikai ar spītību vien. Aunam ir bagāta izdoma, un viņš vienmēr atradīs attaisnojumus savām blēņām.

Avots:  “Kā lasīt savu horoskopu”, Lolita Pavāre

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru