Būtiskas lietas, kas jāzina par katru zodiaka zīmi attiecībās

DVĪŅI

Dvīņiem piemīt reputācija būt neizlēmīgiem, un viņiem ātri kļūst garlaicīgi. Tomēr tā notiek tikai tad, ja nenoturi viņu interesi. Dvīņiem patīk flirtēt, un ja tevi aizrauj lasīšana un rakstīšana, tad vari satikties ar Dvīņiem, jo viņi ir lieliski valodnieki un gandrīz vienmēr ir arī grāmatu cienītāji. Viņiem patīk arī spontāni lēmumi un intelektuālas izklaides (piemēram, muzeju apmeklējums, dokumentālas filmas, dzeja, u.c.).

VĒZIS

Attiecības un ģimenes dzīvi uztver ļoti nopietni. Viņi vēlas, lai viņu attiecības ar otro pusīti vienmēr būtu ļoti spēcīgas, taču sirds dziļumos viņi patiesībā baidās no tā, ka kaisle drīz vien varētu apdzist un tā vietā nāks rutīna un vienkārši pieķeršanās. Pats svarīgākais – justies neaizstājamiem, tāpēc, ja viņi vienmēr jutīsies mīlēti un loloti, viņi to pašu dāvās arī savai otrajai pusītei. Vienmēr gatavi uzklausīt savu mīļoto cilvēku. Parasti nemeklē konfliktus un nestrīdas.

LAUVA

Šīs zodiaka zīmes mīlestība nav ne salīdzināma, ne pilnībā aprakstāma. Viņi ir ļoti dinamiski un kaislīgi cilvēki, kuri otram ir gatavi nolikt visu pasauli pie kājām, tomēr jāatceras, ka dodot, viņi to pašu vēlas saņemt atpakaļ. Daudzu viņa darbību saknē var slēpties vēlme pabarot savu ego. Lauvai ir svarīgi izjust sava sirdsāķīša uzmanību un rūpes, necietīs, kad viņu ignorēs vai neuzklausīs. Viņš ir lielisks atbalsts grūtā brīdī, un vienmēr ar zobiem un nagiem aizstāvēs savu mīļoto.

JAUNAVA

Jaunava ir lielisks padomdevējs un uzklausītājs, tomēr viņam ir grūti “izdabūt” ārā no partnera viņa problēmas un nedienas, jo viņš pats gaida, kad partneris par to sāks viņam stāstīt. Šie cilvēki nesteidzas atdot savu sirdi, pat attiecībās cenšas kā domāt, tā arī just ar prātu. Viņš vēlas mīlēt un tikt mīlēts, tomēr viņam ir jābūt pilnībā pārliecinātam, ka viņš savam partnerim var uzticēties. Ir jātiek pāri dažādām grūtībām, lai Jaunavai beidzot taptu skaidrs, ka viņš ir gatavs atvērties un atklāt savu jūtīgo pusi. Tomēr attiecībās viņi atmaigst, plāno dažādu kopīgu pasākumu apmeklēšanu. Mīļoto pārsteigt cenšas ļoti oriģinālā veidā, arī dāvanu dāvināšanu uzskata par intīmu, tāpēc vienmēr mēdz parūpēties par to, lai tā būtu paredzēta tieši

SVARI

 Svari ir romantiski cilvēki, kuri vienmēr meklē harmoniju un balansu kā karjerā, tā arī attiecībās. Tomēr viņi mēdz ilgi prātot, vai vēlas attiecības ar kādu konkrētu cilvēku. Ja tev beidzot izdodas Svarus piedabūt pie attiecību veidošanas, viņi pārliecināsies par to, lai jūs abi atrastos ideālā mijiedarbībā. Tāpat, Svari ir gatavi darīt visu iespējamo, lai pārliecinātos, ka attiecības ir dzīvas un nekad nešķiet garlaicīgas. Tu būsi pārsteigts, cik Svari attiecībās var būt lieliski. Viņiem ir nepieciešama uzmanība un rūpes, pretējā gadījumā var sākt justies vientuļi un nenovērtēti. Lai vai kā, pirms attiecību uzsākšanas, Svariem vajadzētu iemīlēt pašiem sevi, lai pēc tam no visas sirds spētu mīlēt otru.

SKORPIONS

Skorpioniem patīk intimitāte un viņi mīl visu kontrolēt, jāņem vērā, ka sākotnēji viņi nelabprāt atveras. Par spīti tam, Skorpioni izstaro pievelkošu un seksuālu enerģiju. Tieši tā piesaista cilvēkus, kuri gluži kā mušas iekrīt zirnekļa tīklos.

STRĒLNIEKS

Strēlnieki izrāda rūpes un mīlestību, taču parasti nav gatavi precēties uzreiz, viņiem ir nepieciešams ļoti ilgs laiks, lai piekristu šādam lēmumam. Viņi pārāk mīl brīvību, lai uzreiz mestos tādās saistībās. Ar viņiem nekad nav garlaicīgi, viņi vienmēr ir gatavi kaut kam jaunam un nebijušam, bieži vien no Strēlnieka var sagaidīt dažādus pārsteigumus. Viņš meklē romantiku un saprati attiecībās, tomēr bieži vien pats nezina, ko grib. Viņi ļoti izteikti vēlas izjust laimes sajūtu, un, ja attiecībās to neatrod, tad var aiziet, neko nepasakot.

MEŽĀZIS

Mežāži nemēdz krāpt savas otrās pusītes, jo uzskata, ka tā būtu necieņas izrādīšana pret otru un sava veida šaubīšanās par savu izvēli. Mežāži ir vieni no visuzticīgākajiem Zodiaka zīmju pārstāvjiem. Privātajā dzīvē vēlas stabilitāti un komfortu. Ar iemīlēšanos nemēdz steigties. Šī, iespējams, ir vissvarīgākā īpašība, kāda var piemist cilvēkam. Strīdi un viedokļu nesakritības ir visās attiecībās, tomēr tikt galā ar strīdiem un atšķirīgiem viedokļiem ir stipri vieglāk, ja tava otrā pusīte ir pacietības pilna. Attiecības ir balstītas uz kompromisiem un pacietīgs cilvēks būs gatavs tevi uzklausīt, nepārtraucot, vai neiestarpinot savu viedokli.

ŪDENSVĪRS

Komunikācija ir nepieciešama ikvienās attiecībās, bez tās nekas neizdosies. Diskutējot par svarīgām tēmām ir jājūtas komfortabli un tieši šādu komfortu savai otrajai pusītei nodrošina Ūdensvīrs. Viņš it tas cilvēks, kurš labprāt pamēģina ko jaunu, interesantu un lietderīgu, tieši tāpēc ar viņu nav garlaicīgi. Tomēr, viņam bieži vien ir nepieciešams laiks vientulībā un pašam sev.

ZIVIS

Attiecības uztver ļoti nopietni, taču, Zivīm ir ļoti svarīgi izjust partnera uzmanību, siltumu un rūpes. Viņas ir spējīgas izdarīt visu, lai viņu ģimenē valdītu savstarpēja sapratne un mīlestība, taču pieņemt atbildīgus lēmumus viņas ne vienmēr ir gatavas. Vislabāk viņām der spēcīga rakstura cilvēka, kas spēs viņas virzīt pareizajā virzienā, palīdzēt ar padomu un atbalstīt. Zivis velta sevi visu otram cilvēkam, un vienmēr būs blakus. Viņām ļoti rūp otrs, un viņas vēlas darīt visu, ko spēj, lai attiecības būtu ilgtspējīgas. Ja satiecies ar Zivīm, tad viņu prātā vienmēr būsi pirmajā vietā.

Noturīgās un ilgtspējīgās attiecībās ir jābūt arī pašaizliedzībai, taču tā ir diezgan reta īpašība, kas nepiemīt visiem. Tas nozīmē nostādīt citu vajadzības pirmajā vietā, un tieši šāda īpašība piemīt Zivīm. Kurš gan negribētu satikties ar cilvēku, kas upurēs visu, ko tajā brīdī dara, lai vajadzības gadījumā būtu blakus.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru