Četri gadījumi, kuros sievietei nevajadzētu teikt “es tevi mīlu” pirmajai

Tev pagaidām nevajadzētu viņam teikt “es tevi mīlu”, ja:

1. Attiecības tikai pavisam nesen ir uzsāktas

Tu satiec kādu ar kuru jūti patiesu saikni, tev šķiet, ka šis cilvēks ir kā radīts tev, tādēļ tu pieņem, ka beidzot esi atradusi īsto mīlestību.

Pirmajās attiecību nedēļās ir grūti saskatīt robus otra cilvēka raksturā. Tev nevajadzētu tik ātri teikt, ka mīli viņu, jo šie vārdi nozīmē, ka esi gatava pieņemt cilvēku savā dzīvē ar visiem viņa trūkumiem (par kuriem vēl neko nenojaut).

2. Viņš tikko ir pārtraucis ilgtermiņa attiecības

Ja viņš vēl joprojām laiku pa laikam piemin savu bijušo draudzeni, dod viņam iespēju tikt pāri iepriekšējām attiecībā. Viņam nepieciešams, laiks, lai noskaidrotu savas jūtas pret tevi, bet papildus spiediens tikai saasinās situāciju. Ja mīlestība ir patiesa, viņš darīs tev zināmu, ka mīl tevi. Viņš to pierādīs. Ja tā nenotiek, tad nebūsi velti tērējusi šos vārdus, izsakot tos kāda, kurš nav gatavs mīlēt.

3. Tu tikko esi pārtraukusi ilgstošas attiecības

Lai arī kādas būtu tavas jūtas pret pagājušajām attiecībām, tev vēl joprojām nepieciešams laiks ko veltīt pašizpratnei.

Jaunu romantisku attiecību pirmajā posmā tu zemapziņā salīdzināsi savu jauno draugu ar bijušo. Šie salīdzinājumi var tevi apžilbināt, jo būsi priecīga, ka esi atradusi kādu citu vīrieti, kurš nebūt nav tāds, kā tavs bijušais draugs, kurš bija kretīns.

4. Tu esi piedzērusies

Ja alkohola reibumā pirmo reizi pasaki savai otrajai pusītei, ka mīli viņu, tas neko labu par tevi neliecina. Tev jāiemācās savas emocijas paust esot skaidrā prātā.

Pagaidi, līdz abi esat skaidrā un pasaki viņam “es tevi mīlu”, kad esi patiesi pārliecināta par savām jūtām. Attiecības no tā tikai iegūs.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru