Četru zodiaka zīmju sievietes, kuras nekad nemainītos vīrieša dēļ

2. vietā – SKORPIONS

Skorpionu emocijas ir ļoti dziļas, un šo Ūdens zīmes pārstāvi pārvalda patiesība. Mainīšanās cita cilvēka dēļ nozīmē to, ka viņas nav patiesas pret sevi – tas Skorpionam nebūt neder.

Būdami ļoti kaislīgi mīlnieki, Skorpioni ir atkarīgi no uzticēšanās, tādēļ sevis manīšanu viņi uzskata par meliem. Skorpioni pa gabalu saož liekuļus, tādēļ noteikti iesakām viņu dēļ arī nemainīties pašiem. Ja jūs prasāt Skorpionam mainīties, pastāv ļoti liela iespēja, ka viņa jūs savā dzīvē ilgi vairs nepaturēs.

Lasi vēl: Kādu attiecību partneri vajadzētu meklēt zodiaka zīmju vīriešiem un sievietēm

3. vietā – LAUVA

Pašpārliecinātās Lauvas negrasās neviena dēļ mainīties. Ugunīgās Lauvas zina, ka viņas jau tāpat ir ļoti iekārojamas, tādeļ negrasās mainīties, lai saglabātu savu partneri.

Lauvām ir ļoti ietiepīgs un neelastīgs raksturs. Ja jūs teiksiet, ka Lauvai ir jāmainās, jūs jau pavisam drīz dzirdēsiet ardievas, bet jau nākamajā brīdī Lauva atradīs kādu, kuram patiks viņi tādi, kādi ir. Lauvas ir pārāk lepnas un pašpārliecinātas par sevi, tādēļ mīlestības dēļ vien viņi netaisās mainīties.

4. vietā – AUNS

Uguns zīmē dzimušas Aunu sievietes negrasās sevi mainīt – viņas labāk mainīs citus. Auni ir dzimuši līderi, tādēļ viņus nav tik viegli iespējams pārliecināt par kaut ko pretēju. Auni ir tik ļoti pašpārliecināti par sevi, ka viņi zina – viņi ir pats labākais, kas vispār var būt. Viņiem patīk mīlas spēles, tādēļ vēlas tās uzvarēt pavisam godīgi. Mainīšanās cita cilvēka dēļ ir kā krāpšanās.

Aunu sievietes ļoti ātri ievilks jūs savās ķetnās, taču tik pat ātri izmetīs no tām, ja liksiet viņām mainīties.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru