Cīņa pret enerģētiskajiem vampīriem! Viņi NAV mīts

Kā aizsargāties no enerģētiskajiem vampīriem?

Uzzini padomus, kas noderēs, cīnoties par savu enerģiju un iekšējo mieru.

 

Domājot par enerģētisko vampīru enerģijas apmaiņu ar donoru, jāpatur prātā sekojošais: kad notiek enerģētiskais uzbrukums, tas galvenokārt liecina par uzbrucēja vājumu. Par fizisko, garīgo un prāta vājumu. Izprotot to, mēs uz agresoru spēsim paraudzīties citādāk – ar citām acīm -, bet viņa uzbrukumi izraisīs smaidu un pat reizēm smieklus.

Būtībā enerģētisko vampīru uzbrukums nekad nav fizisks, tā ir cīņa tīri garīgā līmenī, kur sastopas divu cilvēku enerģijas lauki. Un jautājums ir : kurš pirmais padosies? Kurš pirmais padosies provokācijām, dusmām, naidam? Kurš ļaus šai negatīvajai enerģijai ienākt sevī?

Svarīgi atcerēties: lai arī cik labi un jautri mēs būtu, apkārt mums, cilvēka biolaukā, atrodas negatīvās enerģijas sabiezējumi. Kāds aizvien ar mums ir neapmierināts un sūta mums savas negatīvās domas un vārdus, bet tie enerģētisku sabiezējumu veidā paliek mūsu lauka robežās. Kamēr mēs esam mierīgi un jautri, šie sabiezējumi nevar nokļūt mūsu organisma iekšienē. Bet, tikko mēs sākam dusmoties, šīs enerģijas mūs ievaino ar postošu spēku.

Pavisam citādi viss norit tad, kad mēs neļaujamies provokācijām, nedusmojamies, bet gan uzsmaidām saviem kaitinātājiem. Enerģētiskais vampīrs – kad tas raida uz tevi negatīvo enerģiju rupjību veidā, atbildi ar smaidu vai smiekliem.

Ja tomēr jau esi kļuvis par vampīra upuri, tad nepietiek ar sevis iekšēju nomierināšanu: vajag aizmirst aizvainotāju. Vajag viņam piedot un pažēlot sevi, ka esi nokļuvis šādā situācijā, devis iemeslu tai realizēties. Mēģini tikt skaidrībā, kādēļ šāds uzbrukums noticis tieši ar tevi – kādēļ šāds psihiskais uzbruks realizējies jau sākuma stadijā? Par aizmiršanu: kamēr tava enerģija būs ap uzbrucēju, kamēr dusmosies un atcerēsies, visa tava enerģija un spēks turpinās aizplūst pie vaininieka – enerģētiskā vampīra. Šī saikne, kas kādā brīdī jau izveidojusies, kļūst tikai stiprāka, par to domājot. ‘

Tātad svarīgi ir nedusmoties uz enerģētiskajiem vampīriem, nerunāt par tiem un arī neturēt naidu. Pats dārgākais cilvēkam ir veselība, kuras pamatā ir iekšējais miers un spēja piedot.

 

 

Raksta tapšanā izmantota informācija no grāmatas “Karmiskā medicīna – Slimību rašanās cēloņi”

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru