5 sarunas, kurām reiz jābūt attiecībās- cik no tām Tev ir bijušas?

Uzturēt veselīgas attiecības reizēm varētu šķist, kā darbs.

Ir viegli koncentrēties uz jautro un priecīgo attiecību daļu, bet neviens nekad nerunā par sarežģītajiem attiecību aspektiem. Ne visi pāri pārdzīvo līdzīgas situācijas, bet lai arī kas notiktu tavās un tava partnera attiecībās, ir svarīgi būt atklātam un spēt runāt par visu, kas tev ir svarīgs.

Seksa saruna. Seksam ir diez gan nozīmīga loma, kad runa ir par dzirkstelītes uzturēšanu pāra starpā. Ja jūsu romantika ir nesena, tad zināt vienam otra seksuālās vēlmes varētu būt sarežģīti, un sākt par to runāt varētu būt neērti. Tomēr saprast kas patīk partnerim un tev pašam ir svarīgi, un lai to izdarītu pamēģini uzsākt sarunu relaksētā un privātā atmosfērā. Tas varētu būt biedējoši un neveikli, bet pārliecinies, ka pajautā arī par seksuāli transmisīvo slimību vēsturi, ja par ko neesat droši, dodaties veikt pārbaudes.

Bijušo saruna. Vienā vai citā brīdī tu esi bijusi ieinteresēta par to, kurš vēl ir saticies ar tavu tagadējo partneri. Varbūt tu prāto no kā viņam ir radušies konkrēti paradumi, varbūt vienkārši esi ziņkārīga. Abos gadījumos tas ir normāli un saprotami. Tikai atceries, ka ne visi un ne uzreiz ir gatavi runāt par savu attiecību vēsturi ar jauno mīlestību. Jūties brīvi jautāt jautājumus, tikai paturi prātā, ka var būt atbildes, kuras būsi vēlējusies labāk nedzirdēt.

Lai turpinātu lasīt, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru