Dāmām: 6 pazīmes, ka tu nesaņem mīlestību, ko esi pelnījusi

1.Tu nespēj atcerēties pēdējo reizi, kad juties skaista, esot ar viņu

Attiecībās var pienākt kāds brīdis, kurā tu nejūties kā princese – tas pat ir dabiski. Ir grūti nepārtraukti justies lieliski. Bet, ja tu tā jūties ikdienā, un tev pat sāk rasties šaubas, ka viņam tu šķieti pievilcīga – ir laiks par to runāt.

2.Tu redzi viņu pie telefona nepārtraukti, bet, kad nosūti viņam ziņu, tev jāgaida mūžība, lai sagaidītu uz to atbildi

Ja tu zini, ka telefons viņam ir mazsvarīgs un viņš pie tā nepavada laiku, tu vari arī rēķināties, ka viņš tavas ziņas var nepamanīt. Bet, ja situācija ir krasi pretēja, tas ir, viņš pavada gandrīz visu savu laiku pie tā, tad neatbildēšana uz tavām ziņām nav laba zīme.

3.Viņš aizmirst par tev svarīgiem notikumiem, pasākumiem vai datumiem

Protams, ar šo punktu nevar pārspīlēt – mīļotais nevar zināt visu par tevi. Bet viņš noteikti var zināt par notikumiem, kas tev ir patiešām svarīgi. Ja viņš atkārtoti un atkārtoti aizmirst par tev svarīgām lietām, ir vērts saprast, kādas ir jūsu attiecības un vai jūs abi no tām sagaidāt to pašu.

4.Tu nejūties atbalstīta

Apzināti vai nē, viņa padoms tev drīzāk liek justies nedroši. Tev ir nepieciešams kāds, pie kura drošā pleca justies stipri un droši par savām spējām.

5.Tavi draugi izsaka tev komplimentus daudz biežāk nekā viņš

Ja jūs kopā esat ļoti reti, tas izskaidro šo punktu  – vari doties tālāk un neuztraukties par šo. Bet, ja esat kopā diendienā, bet tu teju nekad nedzirdi no viņa komplimentus, tu tiešām nesaņem to, ko esi pelnījusi.

6.Tu esi sākusi domāt, ka nemaz nevar iegūt visu, ko vēlies, attiecībās

Ja tu bieži pieķer sevi pie domas, ka sapņu puisis neeksistē un tu nevari iegūt to, ko vēlies, tu esi zaudējusi cerības. Tu vari iegūt daudz ko. Esot attiecībās, tev būtu jājūtas tā it kā tu būtu izvilkusi laimīgo loterijas biļeti, nevis saņēmusi kaut ko, ko neviens nav gribējis.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru