Dāmām: 7 pazīmes, kas norāda, ka tu un tavs vīrietis-draugs, Jūs nekļūsiet par pāri

1.Viņš nekad nav bijis nopietnās attiecībās vai vienkārši attiecībās, par kuru neizdošanos viņš nevainotu visu pasauli, izņemot sevi pašu. Un varbūt pat viņš ir bijis ilgās attiecībās, bet tās neskaitās kā piemērs, jo savu meiteni viņš neuztvēra kā savu. Viņš vienkārši bija attiecībās, lai palielinātu savu attiecību CV.

2.Viņš ar tevi flirtē tikai tad, kad tu esi attiecībās.  Ja viņš ar tevi flirtē tikai tad, kad tu esi attiecībās ar kādu citu, tā ir pazīme, ka viņš nav uzticamais tips – viņu interesē ar cilvēkiem, kuri ir attiecībās, piedzīvojuma pēc, pat zemapziņā zinot, ka viņam nav nekādas iespējas.

3.Tev šķiet, ka tad, kad tu atzītos savās jūtās, viņš turpinātu sarunu ar dīvainu, pat nepatīkamu joku vai analoģiju. Tādēļ tu nejūties droši par savām jūtām un to izrādīšanu.

4.Jūs esat bijuši draugi gadiem, bet neviens mirklis nav šķitis piemētos, lai atklātu kārtis un veiktu nākamo gājienu. Šāda situācija norāda, ka jūs neesat pārāk ieinteresēti viens otrā. Jums bijušas neskaitāmas iespējas, bet jūs vienkārši neesat tās izmantojuši. Iespējams, ka jūtas nemaz nav tik stipras un jums lemts palikt vienkārši draugiem.

5.Tu izjūti jūtas pret viņu tad, kad esi palikusi vientuļa vai tev ir gluži vienkārši garlaicīgi. Kad tev nav puisis vai tu nespēj izveidot attiecības, kā pēdējais variants tev šķiet viņš. Un līdz ko tu nokļūsti attiecībās, tu atkal sāc domāt par visiem trūkumiem, kādi piemīt tavam draugam un priecājies, ka neuzsāki attiecības ar viņu.

6.Tev šķiet, ka pat viņa mamma domā: „Tu vari atrast kādu labāku par manu dēlu.” Jūs esat draugi jau veselu mūžību, tāpēc arī pazīstat viens otra ģimenes. Bet reizēm tev šķiet, ka viņa mamma tiešām vēlās, lai jūs abi nesāktu tikties, jo viss, kas no tā iznāktu, būtu drāma un sabojātas draugu attiecības.

7.Katru reizi, kad jūs esat publikā un kāds jautā, vai jūs esat kopā, viņš sāk smieties. Un, iespējams, ka tā ir pirmā paš-aizsardzības reakcija, ar kuru viņš slēpj savus īstos, romantiskos nodomus pret tevi, bet tikpat labi tās var būt domas, kurās viņš nekad un nemūžam nespētu iedomāties jūs abus kopā.

Iesaki šo rakstu citiem!

Pievienot komentāru